Джейк започва курсове по английски за малки и големи

Джейкъб Баркмайер

Както беше обещал още при първото си идване в Първомай, Джейкъб Баркмайер, организира летен курс по английски език. На 4 юли – в деня на националния празник на САЩ, той ще започне работа с възрастни от 17 часа в СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“. Вече има записани в групата, но организаторите казаха, че приемат всеки, който проявява интерес. Освен това са готови да работят с хора с различна степен на знания.

Според първоначалния график в понеделник и сряда ще се събират възрастни от 17 часа, а във вторник и четвъртък от 10.30 часа – ученици. За тях е препоръчително да имат някаква предварителна подготовка и да са завършили поне 4 клас. За малките Джейк е приготвил много игри, забавления и изненади. В помощ на учител и ученици ще бъде Ани Лозева, за да са сигурни всички, че се разбират.

Джейкъб е в България като доброволец от Корпуса на мира и е тук от няколко месеца. Минал е през курс по български език, но има още много да учи. За сега е доволен от всичко – харесват му условията, храната, отношението на хората и дори това, че благодарение на ЕСКОМ има интернет, прекаран за по-малко от два часа.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини