В рейтинга на най-сексапилните жени попадна мъж

Андрей Пежич на една от рекламните си фотосесии

За „неувяхваща сексапилност“ ще бъде отличена Дженифър Анистън.

Мъжкото списания FHM публикува традиционният си годишен рейтинг на най-сексапилните  жени . 98-мо място в него заема манекена Андрей Пежич.  19-годишният  австралиец от сръбско-хърватски произход външно прилича доста на момиче и често излиза на подиума и с женски дрехи.

Класацията се прави от читателите на списанието, но редакцията се извини на всички.
„Съжаляваме за това недоразумение! Видяхме грешката в он лайн гласуването и я поправихме. Повече няма да се повтаря!“- се извиниха 1news.az. редакторите. Пежич изпревари в списъка култовата Лейди ГАГА. Що се касае за лидерите – първо място тази година заема актрисата Рози Хънтингтън-Уайтли.
 
 Твърди се , че  приза за „неувяхваща сексапилност“ ще вземе Дженифър Анисън (от сериала „Приятели“).  Почетната награда Guys Choice Decade of Hotness се връчва на звезда, съхранила сексапилността си в течение на поне 10 години .Предишни носителки са /Камерън Диаз (2008), Холи Бери (2009) и Шарлиз Терон (2010).
 
„Това е най-лесната за определяне награда. Дава се само на жени, на които не може да им се нарадваш“ – заяви на пресконференция изп. директор на ТВ канала „Spike“, който връчва забавното отличие.
Призовете ще се раздават на 10 юни в Деня на въоръжените сили на САЩ.
Инфотуризъм.нет
Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини