БСП: Папазов разпродаде Първомай

Кмет и претендент: Славчев - вляво, Папазов - вдясно

В неделя се проведе среща на Общинския съвет на БСП в Първомай с представители на клубните организации в града. Пред съпартийците си кандидат-кметът на партията Светозар Славчев е изказал мнение за дейността на настоящия кмет:

„След управлението на Ангел Папазов в Първомай, единствената общинска собственост ще остане само сградата на Общината. Всичко е изложено за продан. След като бе продадена автогарата в кв. Дебър, сега автобусите за Пловдив и София спират на международния път за Турция, без да има отделена автобусна стоянка. Това ще се случи и в Първомай, след като управляващото мнозинство взе решение за продажба и на автогарата в града”, каза още Светозар Славчев.

Христина Вълчева, представител на организацията на учителите, е упрекнала кмета, че „нищо не се прави за организирането на децата в извънкласни форми, не се работи с децата от малцинствата, липсва общинска политика за възстановяване, под каквато и да е форма, на дейностите от закрития Център за работа с деца.“

Всеизвестен факт е, че Центърът за работа с деца беше закрит по времето, когато БСП беше управляваща партия, а кметът Тодор Баръмов бе тяхна кандидатура. Помолена за коментар, Вълчева заяви, че не се отрича от думите си. Каквото е трябвало да каже, го е казала и няма какво да допълни. Светозар Славчев уточни, че това е непозната за него сфера и че ще разчита на специалисти и експерти за изграждането на програмата му.

Помолен за коментар, кметът Ангел Папазов заяви, че не е имал време да се запознае с обвиненията.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    55
    555
    0 -1
    21:49, 1 фев 2017
    Интересна работа тия статии ги няма в Първомай нет
Последни новини