10-те модни тенденции за пролетта

Времето се стопля, цветята разцъфват – пролет е! Ако търсите какви нови пролетни дрехи да прибавите в гардероба си, вижте какви са най-новите модни тенденции на пролетта. От свежи флорални мотиви до свежото бяло – направо ще се влюбите в тези нежни и чувствени пролетни тенденции.

Панталони с широки крачоли
Оставете прилепналите дънки настрани и ги заместете с някой хубав чифт панталони с широки крачоли. Този сезон широките панталони с висока талия са много подходящи за офиса, а широките дънки в ярки цветове са перфектни за уикенда. Разходете се по магазините и преценете колко широки искате да са вашите панталони.

Цитрусови цветове
Модните списания избраха розовото за най-зашеметяващия цвят на 2011-та. И, въпреки че розовото е модно през пролетта, цитрусовите нюанси заемат централно място по магазините. Добавете цвят и настроение към облеклото си като съчетаете различни дрехи в ярките нюанси на оранжевото и жълтото. Ако не бихте се осмелили да облечете ярка оранжева рокля, все пак можете да използвате цитрусовата модна тенденция, за да си купите няколко ярки аксесоари в тези цветове. Цитрусовите чанти, обувки и бижута изглеждат разкошно, съчетани с всичко – от свежото бяло до стилното черно.

Свободни дрехи
Най-после можем да се отпуснем. Свободните дрехи доминират по подиумите на Седмицата на Модата Пролет 2011. И, за щастие, това е модна тенденция, която може да се прилага спокойно и в истинския живот. Надиплените дълги прозрачни поли, широките копринени панталони, надиплените на вълни блузи в неутрални цветове и закачливите щампи ви предлагат възможност да се впишете в един лек, приятен и удобен стил, който не може да бъде превъзхождан от нищо друго.

Смесени щампи
Забравете всички модни правила, които досега сте спазвали, що се отнася до щампите. Тази пролет можете да смесвате различни десени, колкото си искате. Закачливите точки, райета, флорални мотиви и графични шарки се смесват в еклектична каша, която изглежда прекрасно като за пролетта. За да постигнете забележителен вид избирайте шарки в сходни цветове и с близка степен на яркост. Когато носите толкова много различни щампи, се уверете, че чантата, обувките и бижутата ви са обикновени и неутрални.

Привкус на ‘70-те
Селските блузи, шапките с големи козирки, разкроените дънки и обувките на висока платформа – ретро елементите на ’70-те години заемат голяма част от пролетната мода. Не е необходимо да се обличате от главата до петите в хипарски стил, но е забавно да включите 1-2 елемента от модата на ‘70-те.

Бели дънки
Ако искате да си купите нов чифт дънки тази пролет, изберете чифт рязани бели такива. Можете да носите бели дънки в толкова много случаи. Адски секси е да сте цялата в бяло, но не се притеснявайте да съчетавате белите си дънки и с ярка блуза и изпъкващи обувки. Белите дънкови якета също са модерни през пролетта – перфектната връхна дрехи за хладните сутрини и вечери.

Моряшки стил
Топлото пролетно време отразява и моряшката модна тенденция. Блузите на бели и сини райета с деколте тип лодка, белите моряшки панталони, мокасините и другите вдъхновени от моряците облекла могат да се намерят в почти всеки магазин на всякаква цена. Можете да намерите и моряшки пуловери, тениски, рокли и дори бански костюми.

Ретро-ученически аксесоари

Претършувайте гардероба на майка си и потърсете старомодни ученически аксесоари за пролетта. Отидете на пазар за аксесоари като мокасини с пискюли (на равна подметка или на висок ток), черно-бели половинки с връзки, ленти за коса с панделки, големи пазарски чанти на стегнати райета, големи очила с дебели рамки и ретро бижута.

Обувки на равна платформа
Говорейки за обувки не платформа, не трябва да пропускаме една от последните модни тенденции за пролетта – обувките на равна платформа. Те имат платформа, която е с еднаква височина по цялата дължина на обувката, което ги прави много удобни. Тези обувки са страхотни, защото с тях можете да постигнете каквато височина искате без да трябва да се измъчвате на високи токове.

Природни елементи
Сламата, ликото, коркът, дървото и мидите придават натурално усещане към пролетните обувки и чанти. Сламените чанти са забавен избор за пролетта, а дизайнерите правят много по-интересни модели от обикновената сламена торба. Можете да откриете сламени чанти във всякакви размери и форми. Когато избирате обувки, имайте предвид, че високите платформи с лико, дървените подметки и сандалите с миди са страхотни варианти за пролетта

Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини