„Чудото с дъщеря ми” печели конкурса за Благовещение

Чудото

Приключи конкурсът на Parvomai.net „Добрата новина“,, посветен на Благовещение. Екипът единодушно класира на първо място писмото на Мариан Христов „Най-добрата новина беше чудото с дъщеря ми”. На всички, които ни писаха благодарим, че споделихте с нас радостта си.

„...Както е според религиозното съдържание на празника „Благовещение” - Архангел Гавраил се явява на Богородица и й съобщава, че след девет месеца ще стане майка на Божия син. Без съмнение за всеки човек най-добрата Блага вест е, че ще му се роди дете, внук , правнук... Децата са най-голямото ни богатство – пожелавам всекиму да изпита тази любов!

Сега като се замисля според личния ми житейски път благата вест трябва да я очакваме, да се стремим към нея, да мечтаем за нея и да вярваме.

Задавайки си въпроси за нашето настояще и бъдеще - отговорите и „благите вести” сами ни навестяват... е, разбира се че и „ушите” ни трябва да са отворени за Благата вест, да можем да я разпознаем в уханието на пролетното цвете, в чуруликането на птичките, в ромона на реката, в красотата на природата, в приятелската усмивка на човека до нас, в благодарните очи на децата ни, в грижовните съвети на родителите ни....“

Това е откъс от едно от писмата, които не успяхме да публикуваме. Изпратено е от Гергана Налбантова. Ние, а и много от посетителите на сайта, ще се съгласим с нея – най добрата новина е новината за нов живот.

Освен първото място за Мариян Христов за „Най-добрата новина беше чудото с дъщеря ми“, екипът присъжда и две поощрителните награди. Те са за Гергана Павлова за „Старци празнуват 14 февруари“ и Мария Велчева за „Сбъднах мечта...“ Благодарим на всички участници и обещаваме по-често да организираме подобни конкурси, които показват щастливите моменти в живота на всеки от нас.

Каним печелившите в офиса на „ECKOM“ в гр. Първомай, ул. Зорница 7, ет.2, за да получат наградата си или да се свържат с нас на тел. 0336 66779 или 0336 66571.

Parvomai.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини