Валя: По-добре да използваш професионален гримьор, отколкото пластичен хирург

Този съвет даде Валя на слушателите в предаването „ВИП зона” по радио Веселина, в което гостува в началото на тази седмица. Певицата проведе откровен и приятен разговор заедно с водещата на обедното шоу.

Една от многото теми, които двете дами обсъждаха, бе за пластичните интервенции. Пред слушателите Валя направи и самопризнание, че няма нито една пластична операция по нея и се гордее с този факт.

На въпрос дали има шанс да се снима гола за корица на мъжко списание, Валя отговори така: „Защо не, просто не съм решила кога… С този младежки дух и формата, в която съм сега, отговорът ми е – да, но аз ще преценя кога да го направя”.

Изпълнителката на песента „2-3” разкри, че е заредена с много енергия и нови идеи за работа.

„Чувствам се така, все едно сега започва моята кариерата, но с единайсет годишен опит зад гърба ми, а това е много голяма подробност. Защото повечето ми колеги от близка Сърбия стават звезди едва на 30 години, когато са натрупали опит” – сподели Валя.

В момента тя работи върху две нови песни, едната от тях до дни ще бъде записана в студио. Музиката е на Мартин Биолчев, който е автор на парчето й - „Нещо друго”.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини