"Борислав" унизен от опашкар

Унизително поражение с 0:3 претърпя "Борислав" на собствения си стадион от тима на "Секирово". Гостуващият отбор бе на незавидното 14-то място във временното класиране, но се разправи с немощния първомайски отбор.

Главен виновник за поражението на домакините стана централният нападател Николай Папазов. В средата на първото полувреме изгоненият наскоро от "Димитровград" футболист си изпроси безумен червен картон. Той ритна умишлено противников състезател и заслужено напусна терена.

Останали с 10 човека на терена, нашите удържаха нулевото равенство на тежкия терен до десетина минути преди края. Първомайци капитулираха, след като младият вратар Ангел Пелтеков не успя да хване топката след далечен удар, тя отиде у футболист на "Секирово", който успя да я ритне през купа от играчи в мрежата.

След гола тимът на "Борислав" се опита да се хвърли напред, но в защита зейнаха пробойни. С две бързи контраатаки секировци нокаутираха своите домакини. При попаденията те изразиха бурно радостта си, все едно са вкарали гол на "Камп Ноу", а не в Първомай.

Parvomai.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини