Двойна порция секс в рая и никакъв екшън. С Джордж Клуни

По всичко личи, че лентата "Американцът", копродукция САЩ-Италия и в главната роля – Джордж Клуни, ще разбие всички бокс офис класации, а въпросът е... как, по дяволите, е възможно?!

Сюжетът не се различава по нищо от традиционната история за едно много лошо момче, към което Бог няма абсолютно никакъв интерес и чиито ръце са изцапани с кръв.

Без любов в живота си, на "Джак-Едуард еди-кой си" му остава само едно - да се влюби в проститутката Клара, заради която да пожелае да напусне Ада и да влезе в света на хората.

Колко трагично наистина. Толкова, че да те накара да напуснеш кино-салона на десетата минута, както постъпиха няколко човека около мен. Не и аз. Останах до последно. Ще ви кажа защо.

Първо, сюжетът може да е предсказуем и тъп, но действието се развива на място, което наистина може да бъде наречено "Рай". Става въпрос за малко, курортно италианско градче, в което един американец определено не стои на място.

Второ, във всеки следващ свой филм, Джордж Клуни показва още една частица от себе си като актьор и като мъж 100 %. Страхотен от мозъка до последното бяло косъмче на брадата си, Джорджи е живото доказателство, че може би няма качествено кино в Холивуд, но все още има добри актьори. Ей, Дъглас, това няма как да го отречеш.

Не мога обаче да се съглася с избора на татуировки по тялото на героя на Клуни. Пеперуда между плещите на мъж не е част от идеята ми за мъжественост, а какво остава за сърце, прободено с кама на ръката?!

"Г-н Пеперудов" е, разбира се, много секси и с тези аксесоари по себе си и на 47 години, но какво да кажем за красивата италианска актриса Виоланте Плачидо, която не случайно разсъбличат в няколко сцени на филма!

По-рано този месец тя разказа, че по време на секс сцените партньорът й бил доста притеснен, но в крайна сметка са намерили начин да ги изиграят чудесно. Плачидо не излъга.

Секс сцената с Клуни вероятно тепърва ще влезе в топ тен на най-вдъхновяващите интимни моменти в киното, не се съмнявайте.

Бавен до мудност, красив до нежност, скучен до предсказуемост, "Американецът” може би не е най-доброто решение за пръскане на свободно време, но пък има какво да ви каже.

А най-важното: че спокойствието в живота е висша ценност във всички случаи. 

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини