Яне топи ДАНС за секс и алкохол. Преглед на националния печат

„Стандарт": Яне топи ДАНС за секс и алкохол

Секс, алкохол и шуробаджанащина тресе Държавната агенция "Национална сигурност". Там се краде, има запои в работно и извън работно време, назначават се роднини и приятели. Скандалните разкрития направиха двама депутати от Ред, законност и справедливост - Тодор Великов и Емил Василев.
Не за първи път Яне Янев и партията му отправят различни обвинения към ДАНС. Да ги коментирам би било несериозно, заяви шефът на родното ФБР Цветлин Йовчев. Той определи тези твърдения като неверни и заяви, че директорът на "Човешки ресурси" в ДАНС Аврам Иванов е дългогодишен служител, с много опит и добра репутация. Според хората на Яне въпросният агент се напивал в работно време и бил сексуален маниак.

„Стандарт": Царят съди България

Царят ще съди държавата в Страсбург. Симеон Сакскобургготски лично се обадил по телефона на премиера Бойко Борисов и му обяснил намерението си да заведе дело срещу България заради мораториума, който парламентът наложи върху разпореждането с реституираните му имоти. Това съобщи вчера Mediapool. Бившият премиер се оплакал от неоснователно, според него, наложения запор върху горите му.
От царската канцелария нито потвърдиха, нито отрекоха за намеренията на Симеон да се жалва в Страсбург. Близки до Сакскобургготски обаче коментираха, че ако той е взел това решение, то е негово право. Според царисти, като всеки български гражданин той има право да защити интересите си тук и при нужда да се обърне към евроинституциите. По думите на близки до Симеон, той много пъти е призовавал темата да не се политизира. Бившият премиер в момента не е България, но според запознати, той вече се е консултирал за делото със специалисти по международно право в чужбина.


„Дума": Удариха "Сводниците" в Слънчев бряг

Поредната акция на МВР удари проституцията по морето. За операция "Сводниците" в Слънчев бряг и Несебър съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство този уикенд. Униформените, които от сутринта в събота завардили входовете и изходите на Слънчев бряг, са успели да заловят 11 души. Те се занимавали с предоставянето на сексуални услуги срещу заплащане, а също така на клиентите продавали и наркотици. "Сводниците", казаха от МВР, имали мрежа по цялото Южно Черноморие.
Полицаите са задържали и две момичета от Ямбол и Бургас, които били обявени за общодържавно издирване. Двете били вкарани в схема за предоставяне на сексуални услуги. Момичета обслужвали клиенти по заявки не само в Слънчев бряг, но и в Лозенец, Китен, Приморско, Созопол, Свети Влас.

„Труд": Искат да махнат името на Левски от стадионите

Трябва да сезамислим дали е редно името на Васил Левски да се слага на спортни клубове и стадиони. Това заяви историкът проф. Георги Бакалов на честването в София на 173-тата годишнина от рождението на Апостола.
"Думите по стадионите и графитите по сградите са дълбока гавра с паметта на Левски", добави Бакалов.
На тържественото отбелязване в Борисовата градина присъстваха още кметицата на София Йорданка Фандъкова, посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик, столични общински съветници и районни кметове. Изпълнителната власт беше представена само от зам.-министри, но пък се появи "Мис България 2010" Ромина Андонова.

„Новинар": Язовирите взеха шест жертви за денонощие

Телата на шестима удавници са били извадени само за едно денонощие от различни язовири, съобщиха от Гражданска защита. 14-годишно момче се е удавило във врачанския язовир „Девене" в събота. По изваденото от водолази тяло не са открити следи от насилие. Късно вечерта в събота пък е открито и тялото на 55-годишен мъж, който се е удавил във водоема на кв. „Кремиковци". Трупът е предаден на следствените органи.
В язовир "Копринка" до Казанлък пък е намерено тялото на възрастна жена, която се издирва от три дни. Месец по-рано в същия язовир се удави 62-годишен мъж. Водолазен екип на Гражданска защита в Кърджали е извадил трупа на удавник от водите на язовир “Черногорово” в община Димитровград. Край микроязовир "Средногорци" беше открито тялото на 15-годишно момче. Вечерта в неделя пък от морето край Варна беше извадено безжизненото тяло на млад мъж. Предполага се, че младежът е употребил алкохол. Момчето е от ромски произход, на видима възраст 20 – 22 години.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини