Intel търси най-стария и работещ лаптоп в България

Intel търси най-стария лаптоп в България, който все още функционира, за да награди собственика му с чисто нов мобилен компютър. Лаптопът награда ще бъде Acer Aspire 8940 G с най-нова технология на Intel Core i7 Mobile Processor.

От 15 юни до 20.00 часа на 14 юли, всички пълнолетни българи са добре дошли да участват в конкурса „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?", който ще се проведе на адрес www.oldestlaptop.eu

Целта на компанията е да припомни на всички потребители на мобилни компютри в България, че използването на остаряло оборудване може да доведе до неприятна загуба на техните данни - дали първия мейл, който някога са писали, или пък на скъп спомен, запечатан на дигитална снимка.

Освен това, конкурсът „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?" си поставя за цел да напомни също и че разходите, необходими за поддръжка на старо оборудване рязко нарастват след втората година на лаптопа.

В "намирането на лаптопа" могат да участват само български граждани, живеещи в България, и организаторите препоръчват всички, които се интересуват, първо да прочетат внимателно правилата за участие, публикувани на сайта на конкурса.

След като участниците попълнят Формуляра за участие с необходимите данни, снимка или видео на своя Стар лаптоп на специалния сайт, организаторите ще се свържат с тях.

Победителят в конкурса ще бъде обявен и награден на допълнително оповестена дата и място.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини