Претендентките за "Мис България" 2010 ... без бански на конкурса?!

Претендентките за короната на най-красивата жена у нас - "Мис България" 2010 са на път да изпаднат в доста конфузно положение ден преди официалната церемония в "Рейнбоу Плаза".

Въздушната криза, причинена от избухналия в Исландия вулкан, най-вероятно ще попречи на банските костюми от фирма Lisca да пристигнат за събитието по пътя от Словения до България.

Въпреки че моделите са потеглили навреме, в момента те са закотвени на летището в Словакия, където все още полети не се извършват. Вариант да се превозят с наземен транспорт също е изключен, тъй като и с него няма да пристигнат навреме за събитието.

Шефката на "Визаж" Жени Калканджиева не скри тревогата си от случващото се, споделяйки и, че няма достатъчно време да се избере нова колекция с бански костюми, така че единствено се надява до утре полетите да бъдат възстановени.

Официалната церемония по избирането на "Мис България" 2010 е на 23 април от 20:30 часа в столичната "Рейнбоу Плаза", а водещи на шоуто ще са Драго Симеонов и Деси Тенекеджиева. Какво точно ще се случва пък, ако моделите не пристигнат навреме до този час, можем само да гадаем, макар че не изключваме и вероятността всяка от 18-те претендентки да си носи собствен бански...

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини