Мис Словакия - с българска кръв

Българките отново доказаха, че са най-красиви. Вече може да звучи изтъркано, нослед като наша сънародничка миналата година бе сред претендентките за Мис Америка, оказа се и че настоящата Мис Словакия е с българска кръв.

18-годишната Марина Георгиева от Банска Бистрица е най-красивата жена в Словакия. Майка й е словакиня, а баща й - българин.

От наградите най-много се радвам на колата, която винаги съм искала да спечеля, казва Марина, която притежава още титлите Мис Медии и Мис Симпатия.

Брюнетката от Банска Бистрица признава, че се е притеснила от камерите. Трябваше много да се овладея, за да не се разплача, признава тя с усмивка.

От титлата Мис очаква преди всичко нови преживявания и много пътувания.

Радвам се също, че ще си опресня и ще упражня английския, казва 18-годишната Мис Словакия, която ще представи страната на Мис Свят.

Младата девойка с българска кръв знае отлично и немски език. Обяснява, че известно време е живяла в Германия.

Мерките й са почти перфектните 90-60-90. Може би в ханша съм 89, добавя скромно тя.

Марина си има приятел, който не я ревнувал, а й стискал палци, убедена е тя.

Учи в търговската академия в Банска Бистрица.

Във връзка с множеството й ангажименти, които ще трябва да изпълнява главно в столицата Братислава, тя казва, че е готова на всичко, за да завърши успешно образованието си - „дори ако трябва да си счупя краката от работа". За мен това е на първо място, категорична е Марина Георгиева.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини