Жените напускат занемарили се мъже

Жените в днешно време са особено взискателни към външния вид на мъжа до себе си и са готови да го напуснат, ако той не се поддържа, пише в. "Дейли експрес", като се позовава на резултатите от допитване, направено във Великобритания сред 1312 дами, предаде БТА.

Данните от анкетата показват, че една на всеки пет представителки на нежния пол е склонна да се раздели с партньора си, ако той не се облича с вкус. Една трета от жените препоръчват на мъжа до себе си да се подлага на козметични процедури, ако забележат, че с времето външността му губи блясъка си.

Близо 50 процента от анкетираните дами признават, че се безпокоят повече за външния вид на партньорите си, отколкото за своя. 39 процента от участничките в допитването споделят, че са се опитвали да накарат любимия мъж да се облича като знаменитост.

Една на всеки десет дами не крие, че се срамува от външността на партньора си. Допитването е направено по поръчка на сайта "The Good Surgeon Guide", предлагащ списък на лекари, зъболекари и салони, които извършват козметични процедури.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини