Ще видим ли Даниел Радклиф в сериала на Max за Хари Потър

Миналата година феновете на книгите и филмите за Хари Потър бяха зарадвани с новината, че се подготвя и сериал, в който замесена като продуцент ще е и самата Дж. К. Роулинг.

В началото на тази година пък разбрахме, че проектът е задвижен и по него се работи усърдно. Първоначално се твърдеше, че сериалът за Хари Потър ще разкаже по нов начин всяка една от книгите на писателката, но преди няколко месеца главният изпълнителен директор на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав заяви, че ще има и нови истории.

Много неща около сериала са обвити в мистерия към момента, но от студиото се надяват, че през 2026 г. той ще направи премиерата си в Max. Покрай всичкия шум около продукцията се повдигна и въпроса дали в нея ще видим някои от актьорите от филмите.

В интервю за E! News Даниел Радклиф казва, че едва ли ще го видим в сериала. Според актьора, студиото ще иска да направи нещо изцяло ново и не смята, че нито той, нито който и да било от актьорския състав от филмите, би имал място там.

От казаното от Радклиф става ясно, че той няма проблем с това и би се радвал просто да седне и да гледа сериала както всички останали хора - без да е замесен в него. Той обаче не отхвърля възможността да го видим под някаква форма в сериала за Хари Потър, ако бъде потърсен от продуцентите, пише Entertainment Weekly.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини