Фюриоса се завръща

Вече от три години знаем, че Джордж Милър подготвя филм за предисторията на Фюриоса, която в "Лудият Макс: Пътят на яростта" бе изиграна от Чарлийз Терон.

Но още тогава стана ясно, че Терон няма да влезе в ролята, защото режисьорът смята, че технологията за подмладяване още не е достатъчно добре развита, за да се получи зашеметяващ краен резултат.

Ето защо в ролята на Фюриоса ще видим Аня Тейлър-Джой, а Крис Хемсуърт също ще има водеща роля, но за момента не се знае каква точно. Това не става ясно и от трейлъра, който бе пуснат.

Всъщност от него не стават ясни много неща, защото той е доста фрагментарен, но пък ни подсказва в какъв стил ще бъде Furiosa: A Mad Max Saga.

Действието се развива 45 години след апокалиптичните събития, променили всичко. От разпространения синопсис става ясно, че младата Фюриоса е откъсната от семейството си и преминава през какво ли не (в това число и много "съдебни процеси").

Но успява да оцелее благодарение на несломимия си дух и безгранична решителност. Едно е сигурно - очаква ни много екшън.

Furiosa: A Mad Max Saga е по кината от 24 май 2024 г.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини