Убиха сестрата на Илия Павлов, баща й научи от медиите

Сестрата на Илия Павлов - 41-годишната Славка Найденова и нейният 8-годишен син Пол Уилсън бяха намерени мъртви в дома им в Дейл сити (щата Вирджиния) в САЩ. Според американски електронни издания телата на двамата са били открити малко след 11 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова - Лестър и негов приятел, предаде КРОСС. 

Заместник-министърът на външните работи Марин Райков потвърди информацията, че в САЩ са убити сестрата на Илия Павлов Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън. Райков обясни, че информацията за убийството е от посолството, което е било осведомено за инцидента от "наш сънародник, който е използван от американските власти при процедурите по установяване на фактите, тъй като той е бил преводач". 

"Твърди се от местните медии, но аз това не мога да го потвърдя, че е задържан заподозрян, който е бил познат на сестрата на Илия Павлов и който се предполага, че може би има връзка с извършеното, но това е по информация, която е по-скоро медийна, местна, локална", обясни той. 

Полицията в област Принц Уилям, щата Вирджиния, е арестувала жена от окръг Арлингтън за убийството на 41-годишната Славка Найденова и осемгодишният й син Пол Уилсън, съобщава електронното издание "ИнсайдНова". Задържаната Наталия Уилсън, на 47 години, е обвинена в двойно убийство. Според полицията, заподозряната е познавала жертвите. Не е ясно дали Наталия Уилсън има роднинска връзка с осемгодишния Пол. 

Действително, полицията в област Принц Уилям, щата Вирджиния, е арестувала жена от окръг Арлингтън за убийството на 41-годишната Славка Найденова и осемгодишният й син Пол Уилсън. Задържаната Наталия Уилсън, на 47 години, е обвинена в двойно убийство. Според полицията, заподозряната е познавала жертвите. Не е ясно дали Наталия Уилсън има роднинска връзка с осемгодишния Пол.

Полицията съобщава, че Славка Найденова и синът й Пол Уилсън са били убити в дома им в Дейл сити в понеделник. Съпругът на Найденова и техен познат открили телата им, когато се прибрали у дома около 11 часа вечерта. От органите на реда не дават подробности за начина, по който майката и детето са починали. 

Според разследващите, съпругът на Найденова не е заподозрян, няма и следи от влизане с взлом. Прокурорът на област Принц Уилям, щата Вирджиния, Пол Еберт отбелязва, че не става дума за "обикновено убийство". 

Осемгодишният Пол Уилсън е бил ученик във втори клас. 

Къщата, в която е станали престъплението, е била купена през 2000 г. от Славка Найденова и тя е записана като собственик.

Според не назовани източници, Найденова е притежавала няколко имота в региона и е изплащала ипотеки с пари от отдаването под наем на жилища на имигранти. 

Живущите в къщата, съседна на тази в която е извършено убийството, твърдят, че рядко са виждали Найденова и синът й, но познават съпруга й – Лестър, който бил добър човек. 

Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, не знаеше, че и дъщеря му Славка е била убита в Америка почти едно денонощие след инцидента. Той научи за съобщението в американските агенции от НОВИНИТЕ на PRO.BG рано тази сутрин и остана шокиран от новината. 

"Не зная!... Хубава работа!... О, Боже мой, какво ще правим сега… Не знам какво чудо е това", бяха думите на Павел Найденов. 

"Нищо не знам, нищо не мога да кажа. Ще чакаме резултат, ще видим", каза бащата на Славка Найденова, който се опитваше да разбере повече за новината от САЩ. Той не можеше да си представи каква би могла да е причината за инцидента в дома на дъщеря му. Той се чул последно с нея преди 3-4 дни по телефона. Преди дни пък жена, която живее с нея в САЩ му донесла снимки на внука му, който тръгнал на училище. Тя му казала че е добре, не е споменавала да има някакви проблеми или да се чувства заплашена. 

"Тя не участва в никакви фирми", допълни той и се зачуди дали семеен скандал не е довел до този край. Според него дъщеря му не е имала и финансови проблеми. "Плаща си кредита, живее както всички там", допълни Павел Найденов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини