Пребиха директор в ЦСКА

Директорът на стадион „Българска армия" Калоян Стоянов е бил пребит преди няколко дни, съобщава "Меридиан Мач".

Именно тежкото му състояние е причината той да не присъства на четирите контроли на „червените" от началото на годината. 

Инцидентът е станал в средата на миналата седмица. Тогава личната кола на бившия боксьор е била засечена от друг автомобил.

Вследствие на това нервите на Стоянов не издържали и той тръгнал да раздава юмручно правосъдие на водача на другото превозно средство. Човекът обаче се оказал бивш каратист и нанесъл побой на шефа на ЦСКА. В безпомощността си Стоянов извадил нож и дори успял да нанесе прорезна рана по лицето на младия мъж. 

След кървавия инцидент двамата пострадали били откарани в „Пирогов", където им била оказана първа медицинска помощ. Любопитното е, че двамата били по едно и също време в спешното отделение, като само присъствието на полицаи  предотвратило продължение на боя. Калоян Стоянов и пребилият го бивш каратист подали жалби един срещу друг, като всеки написал своята версия и се изкарал невинен.

По информация на „Меридиан Мач" именно шефът на стадион „Българска армия" е предизвикал сериозния сблъсък. Мястото на инцидента е било в близост до сградата на „Титан", която е на булевард „България".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини