Тейлър Суифт раздаде 55 млн. долара бонуси

Тейлър Суифт съобщи, че е раздала повече от 55 милиона долара под формата на бонуси на работещите по турнето ѝ Eras Tour, чийто северноамерикански етап приключва този месец.

33-годишната певица и авторка на песни започна последното си турне през март и оттогава пътува из САЩ на различни места. В рамките на него носителката на наградата „Грами“ изнесе концерти в градове като Нашвил, Сиатъл и Тампа.

Твърди се, че тя е раздала на персонала на турнето „щедри“ бонуси преди края на северноамериканската част на турнето, която приключва по-късно този месец. След това турнето ще се отправи към Южна Америка, преди да продължи към други континенти през следващите месеци.

Според списание People Тейлър е дала бонуси на обща стойност над 55 милиона долара на всички, които работят по турнето. Твърди се, че това включва танцьори, монтажисти, озвучители, кетъринг и други.

Изданието не посочва колко души са получили бонус, нито сумата, присъдена на всеки член на персонала. По-рано обаче беше съобщено, че звездата е зарадвала шофьорите на камионите на продукцията по време на турнето по 100 000 долара бонус. В настоящия етап на турнето участват 50 шофьори на камиони, което би се равнявало на около 5 млн. долара (4 млн. паунда) бонуси само за тях.

По-рано тази седмица изданието съобщи, че това е бонус за „края на турнето“, тъй като тя се подготвя за следващия етап. То добави, че други служители на турнето също са получили „много щедра сума“ под формата на бонуси от известната изпълнителка.

През следващите дни Тейлър ще изнесе няколко концерта в Ингълууд, Калифорния, което засега бележи края на концертите ѝ в САЩ. След това по-късно този месец тя ще се отправи към Мексико Сити в Мексико, което бележи края на откриващия северноамерикански етап.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини