Кой ще бъде новият Супермен

В началото на месец февруари тази година Джеймс Гън и Питър Сафран, новият креативен тандем, който ще води вселената от супергерои на DC, обяви какво да очакваме от студиото през следващите няколко години.

Едно от заглавията, които представляват сериозен интерес от страна на феновете, е Superman: Legacy. Не само, защото това ще бъде филм за Супермен, но и защото в ролята няма да видим Хенри Кавил, а друг актьор.

Тогава обаче дори самият Гън нямаше представа кой ще поеме червеното наметало на криптонеца. С минаването на седмиците обаче режисьорът успя да завърши сценария за филма и е започнал кастинг за ролята.

От източници на The Hollywood Reporter разбираме и малко повече подробности около това кои актьори са набелязани за главните роли - тези на Супермен, Лоис Лейн и Лекс Лутър.

Твърденията са, че Дейвид Коренсует е сред фаворитите за ролята на криптонеца. В борбата за нея са още двама актьори, но за момента не се знае кои са те.

За ролята на любовния интерес на Супермен - Лоис Лейн, пък има няколко актриси, които са на финалната права. Това са Ема Маки, Рейчъл Броснан, Фийби Дейнвър и Самара Уейвинг. Предстоят обаче да бъдат направени екранни тестове, за да се види коя е най-подходяща.

Източниците твърдят, че Броснан се е представила забележително на кастинга, но фактът, че е на 32 години може да ѝ изиграе лоша шега. Просто защото визията на Джеймс Гън за филма е да представи героите в по-младите им версии - в началото на 20-те им години.

Към момента единственият, който няма конкуренция, е Никълъс Холт. Очаква се той да влезе в ролята на злодея Лекс Лутър. Това е добра новина за него след като стана ясно, че е загубил ролята на Батман в режисирания от Мат Рийвс филм. Както знаем, тя отиде при Робърт Патинсън.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини