Нови подробности около "Аз съм легенда 2"

"Аз съм легенда" (2007 г.) е сред най-любимите ни апокалиптични филми, в които са замесени зомбита, а миналата година бяхме зарадвани от новината, че се готви продължение.

Това, което стана ясно преди година, е, че Уил Смит отново ще бъде замесен, но не и кака. А и че Майкъл Б. Джордан ще влезе в главната роля. Сега обаче от Акива Голдсман получаваме нови подробности.

Голдсман ще бъде продуцент на втория филм и пред Variety казва, че много се вълнува историята, която ще разкажат. Отказва да разкрие как точно Майкъл Б. Джордан ще се впише в продължението, но казва, че действията на филма ще се развиват около 10 години след тези в първия.

Също според продуцента е важно да знаем, че "Аз съм легенда 2" ще се придържа към романа на Ричард Матисън и ще черпи вдъхновение от него. И също така, че е фен на "The Last of Us: Последните оцелели" и начинът, по който е показана планетата и как природата процъфтява поради липсата на хора.

В книгата си от 1954 г. Матисън открехва темата за това как времето на човека като доминантен вид на планетата е изтекло, именно това се е сторило интересно на продуцентите и тази тема ще бъде разгръщана във втория филм. Акива Голдсман също така подхвърля, че може да бъде разгледан алтернативен финал на първия филм, което би направило възможно и участието на Уил Смит.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини