Коледният турнир, тази година ще бъде на връх Коледа

Традиционният Коледен футболен турнир в Първомай тази година ще започне на 24 декември в 9.00 часа. Турнирът се организира от  Общинска администрация и ФК „Борислав“.

На 24  декември ще се играят срещите от групите, а на 25 декември - директните елиминации и финалите.

Регламентът остава същият както в предишни години. Отборите ще са от 5+1 състезател и няма да бъдат допускани граждани от други общини. Турнирът е разделен на 2 фази – групова, където се играе „всеки срещу всеки“ и елиминации.

Подаването на заявките приключва на 21 декември. Тегленето на жребия за формиране на предварителните групи ще се състои на 22.12. 2022 г. от 15 часа в зала 216 на Общинска администрация. Всеки футболист трябва да заплати 10 лв. такса за участие.

Правилата на турнира позволяват неограничен брой смени. Времетраенето на мачовете е 2 полувремена по 15 минути с 1 минути почивка между тях.

Странично хвърляне (тъч) се изпълнява чрез подаване на топката с крак от мястото, където тя е напуснала терена, но не е допустимо да се отбележи директно гол. При аут, топката се вкарва в игра с крак от зоната на наказателното поле. При червен картон, провинилият се състезател се отстранява от игра, като след 2 минути може да се замени от друг играч.

При равен резултат в редовното време на срещата, се изпълняват дузпи.

Засади не се отсъждат. За останалите случаи  важат стандартните правила на футболната игра и наредбата за първенствата и турнирите на БФС.

За участниците са предвидени парични и предметни награди.

За записване, справки и допълнителни въпроси - телефон- 0897560910-Ангел Пелтеков или на имейл sport4all_@abv.bg

Организаторите очакват отново много футболни страсти и здрава битка. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини