Момчета и момичета се включиха във Коледен фитболен турнир

Изображение 1 от 5

    Коледен футболен турнир, с участието на момичета и момчета, си спретнаха в СУ „Проф.д-р Асен Златаров“. Надпреварата беше част от реализацията на проекти по програмите  "Заедно в изкуствата и в спорта" и "Занимания по интереси".

    Срещнаха се 8 отбора, като един от тях – „Снежинките“ беше изцяло женски. Футболистите излязоха на терена много и надъхани показаха спортен характер и желание за победа. Всички бяха аплодирани от свои съученици, а за атмосферата допринесе и мажоретния състав.

    До финала достигнаха „Титаните“ и „Дебър“. Те не успяха да излъчат победител в игровото време и се наложи изпълнение на дузпи. След тях победители станаха „Титаните“. Трети остана отборът на „Най-добрите“.  Другите отбори, участвали в надпреварата бяха "VA", "Белите лебеди", "Остриетата", "Най-готините" и "Снежинките".

    Директорът на училището Чавдар Здравчев връчи купи и награди на победителите. Отличени бяха и Димитър Будов – голмайстор на турнира, най-добрият вратар- Александър Марков, наградата за най-полезен играч спечели Явор Цеков.

    Организаторите на Коледния турнир благодарят на спонсорите,осигурили множество награди за футболистите: "Тера-57 ЕООД", "МТМ Груп ООД", "Димо Димов 09 ЕООД", "Веги 74 ЕООД", "НЕКТАРА" и Величка Иванова.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини