Сестри Стоеви завършват годината със загуба, но с равносметка гледат напред

    Трикратните европейски шампионки на двойки жени Стефани Стоева и Габриела Стоева завършват състезателния сезон със загуба.

    Те стартираха с победа срещу тандема на Австрия на турнира HYLO German Open от сериите Супер 300 в Германския град Саарбрюкен, но отпаднаха във втория кръг на турнира, който е с награден фонд 180 хиляди щатски долара.

    Поставените под №2 в схемата Стоеви отстъпиха пред Нга Тин Еюн и Пуи Лам Еюн от Хонконг с 19:21, 14:21 за 44 минути в равностоен двубой.

    За Стефани Стоева и Габриела Стоева това беше последен турнир за 2022 година. Въпреки този края на сезона, хасковлийки вече гледат към следващата година с направена равносметка, личи от поста им в социалните мрежи, където Стоеви споделиха искрено с феновете си разочарованието от представянето си:“Пореден лош турнир и пореден лош резултат. Не си представяхме такъв завършех на сезона, но трябва да го приемем. Все още сме много далеч от формата, която показахме началото на годината и това само ни разочарова. Много неща трябва да променим, ако искаме да се върнем при най-добрите“.

    Междувременно друг представител на хасковската бадминтон школа-националът Даниел Николов се класира във втория кръг на Международния турнир по бадминтон в Будапеща. Николов победи в първия кръг Чолан Каян (Англия) с 15:21, 21:11, 21:14 за 58 минути и му предстои двубой с третия поставен Чиа Хао Ли от Китайско Тайпе.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини