Идва панаирът, има промени в движението промени в движението

Изображение 1 от 4

    С люлки, въртележки, сергии и аромат на печен пипер септември ни напомня, че е време за панаир, за събор, за Празник на тракийската музика. Децата вече обикалят стрелбищата и се усеща атмосфера, пропита от спомени, музика и скара. Търговците разтягат масите и подреждат стоката си,  опъват се палатки.

    Официално панаирът ще бъде открит утре, заедно с Празника на тракийската музика и ще продължи до неделя.

    Със заповед на кмета музика е разрешена на 8-ми и на 11 септември до 24.00 часа, а на 9 и 10 – до 2.00 часа. До същото време се разрешава да работят и всички  търговските обекти, питейните и увеселителни заведения.

    Маршрутът на градския транспорт в Първомай от 15.00 часа на 8.09. до 24.00 ч. на 10.09. ще бъдепо улиците „Княз Борис I” – „Стефан Стамболов“ – „Стара Планина“ и отново по „Княз Борис I“ в посока кв. Дебър. Автобусите ще се движат на всеки кръгъл час. Спирката зад читалището за дните на панаира ще бъде преместена до паркинга зад магазин “Ропотамо“. Последният автобус към Татарево  ще бъде в 23.00 часа. Промени ще има и в движението на междуселищните автобуси и тежкотоварните камиони.

    Затворени за движение са улиците: „Стефан Стамболов“ от кръстовището с ул.“Хан Крум“ до кръстовището с „Орфей“. Улица „Орфей“ е затворена между „Хан Крум“ и „Сливница“; „Александър Стамболийски“ до ул.“Плиска“; ул. „Христо Ботев“ до „Перуника“; ул. Иглика е затворена до кръстовището ѝ с „Хан Крум“, а за зареждане може да се ползва улица „Перуника“.

    Регулирането на посочените улици ще се осъществява от денонощни дежурни.

    Промените са отразени в заповеди на кмета и публикувани в сайта на Община Първомай.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини