Училище "Златаров" изпрати поредния випуск

    И тази година СУ „Проф.д-р Асен Златаров“, Първомай изпрати своите абитуриенти. 48 младежи и девойки казаха „Сбогом!“ на любимото училище. Като специален и запомнящ се те определиха днешния ден, а себе си - като умни и непокорни, дръзки и амбициозни, богати с емоциите си, с душата си, изпълнени със съдържание като човеци, малко непослушни, но винаги истински. И винаги заедно, водени от единственото истинско чувство - любовта.

    Близки, приятели, съученици имаха присъстваха на церемонията в двора на училището. Преди да си вземат последно довиждане със своите преподаватели, абитуриентите аплодираха знамето на училището и предаването му на съученици от следващия випуск. От днес знаменосец е Иван Бърдуков, а негови асистентки са Петя Георгиева и Николета Стоянова.

    Зрелостниците бяха изпратени с бурни овации, много емоции и сълзи. Искрено и от сърце дванайсетокласниците благодариха на своите учители за знанията и опита, за добротата и човечността, за куража и подкрепата, и на служителите на училището за ежедневните грижи и спокойната атмосфера.

    Водещите на тържеството Джулиана Иванова, Румяна Димова и Деница Рашкова се обърнаха специално към класните ръководители Гергана Аспарухова, Татяна Попова и Теодора Янкова, за да им благодарят за грижите и търпението, за мъдростта и доверието, за човешкото отношение.

    С много вълнение, емоционално, зареждащо, младежите броиха от 1 до 12, събрани в кръг, поканиха сред тях и г-н Чавдар Здравчев, когото определиха като човек, който е готов да ти даде света, за да откриеш себе си, да ти открие не път, а хоризонт. Той също ги поздрави, като им пожела да бъдат преди всичко добри хора. В края на церемонията към небето полетяха балони.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини