Любеновец намушка с нож свой гост

33- годишен мъж е бил намушкан няколко пъти с нож тази нощ в кв. Любеново, Първомай. Престъплението е извършено в дома на задържания за убийството – 50-годишен, криминално проявен мъж.

БНР цитира комисар Васил Костадинов:

„С пострадалия са били в приятелски отношения. В резултат на възникнал спонтанно конфликт, извършителят с помощта на нож нанася няколко прободни рани, след което е откаран в болнично заведение“ разкзва Костадинов.

 „След нанасяне на удара с нож в областта на корема, пострадалият се е опитал да напусне дома на извършителя. Бил е подгонен по улицата, настигнат след около 50 метра, на място е съборен, там е и починал“ – добави зам. окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Намерен е ножът – оръжие на престъплението, има и свидетели. На задържания за 24 часа за престъплението предстои днес да му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство.

Убитият не е местен, той е дошъл на гости от Харманли. Извършителят е осъждан 9 пъти, в повечето случаи за кражба, но и за причиняване на средна телесна повреда. Последните му осъждания са за дребни кражби, за които му е била наложена пробация.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини