Хамди Мустафа е новият заместник-кмет на община Първомай

Хамди Мустафа зае мястото на  заместник-кмет на община Първомай. През месец ноември постът бе овакантен след освобождаването от длъжност на Ружди Салим.

В ресорите на новия заместник-кмет  ще бъдат обредните домове и зали; общинските пазари и тържища; чистотата, озеленяването, околната среда, транспорта, земеделието и горите, бедствията и авариите.

На Хамди Мустафа му предстои да се дипломира като магистър по национална сигурност във Висшето училище по икономика и сигурност, Пловдив и е бакалавър по две специалности – Бизнес администрация и Стопанско управление.

Има кратък опит като строителен техник  - упражнявал е архитектурно-строителен контрол в Община Първомай.

„Ние сме тук – казва той – за да осигурим по-добър живот за жителите на община Първомай. Благодаря на г-н Митков, който ми се довери и на хората, които ме предложиха за тази позиция. Обещавам да не ги разочаровам.“

Заместник-кметът сподели, че предстои да се запознае отблизо с обстановката в общината и след анализ да конкретизира своите цели.

Мустафа е един от най-младите администратори в общината. Заема длъжността на заместник-кмет едва на 27 години. Той е от село Воден, а през месец август 2022 г. му предстои официално да встъпи в брак с дългогодишната си приятелка.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини