Колективът на фабрика "Искра" посреща своята юбилейна година

Изображение 1 от 2

     В условията на световна икономическа криза „ИСКРА“ ООД изпраща една успешна 2021 година, изпълнена с динамични производствени задачи и мащабни строително-ремонтни дейности.

              Въпреки постоянно нарастващите разходи при закупуването на суровини, доставка на ел. енергия и природен газ, фирмата запази водещи позиции в пасмантерийния бранш, като доказа на своите партньори, че винаги могат да разчитат на бърза и адекватна реакция при изпълнение на възложени поръчки.

              Новата икономическа обстановка ни задължава да планираме приоритетни проекти за инвестиции в нови машини и съоръжения, както и изграждане на нова фотоволтаична централа на територията на фирмата.

              Мажоритарният собственик г-н Стойчо Шапатов и ръководството на „ИСКРА“ ООД, начело с Управителя инж. Марин Маринов благодарят на своите работници и служители за всеотдайния труд и професионализма при изпълнение на поставените производствени задачи.

              Освен заплатата за текущия месец, плюс месечната премия за реализирана продукция, ръководството гласува Коледни и Новогодишни премии в размер на 772 лв. брутна сума и 200 лв. ваучери за храна за всеки един работник и служител, за да посрещнат спокойно и уютно предстоящите светли празници.

              В края на последния работен ден фирмата организира коледно тържество с богато меню, викторина с награди и добро настроение за всички работещи във фирмата.

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини