В „Гласът на България“: Иван Иванов – лидер; Атанаска търси име за дуета си със Сонай

Изображение 1 от 2

    След изборните вълнения, Първомай не се успокои, а остана да види своите любимци в „Гласът на България“. С нескрит интерес те очакваха представянето на Иван Иванов и дуета на Атанаска Тенева със Сонай Юсеин в отбора на Любо Киров.

    Всички кандидати да се превърнат в гласа на България имаха удоволствието да получат съвети от световната поп звезда Ищар.

    „Чувството да работиш с такъв професионалист е уникално, сподели Иван - Съветите ѝ определено ми помогнаха доста в това да дам най доброто от себе си.

    „Ищар ни каза доста неща и извън предаването - разказа и Нани Тенева. Едното беше да не си гледаме текста, а повече да гледаме един в друг. Предупреди ни и ,че е трябва да внимаваме, защото е много трудно когато сме заедно и в професията, и в живота.

    За представянето си Ванката беше избрал "Falling" на Хари Стайлс, а изпълнението му разплака треньора и го „закова“ на първия от трите стола на финалистите.

    Песента, която изпяха Атанаска и Сонай, беше на Графа и Нора „Именно ти“.

    „Те я  много лична и точно описва нашата история, содели още Атанаска -  не знаехме как ще изглежда отстрани, но след като я изпяхме се почувствахме удовлетворени и много различно от всеки друг път. Просто когато си в дует с човека, с когото си и в живота, е много важно да не се изгубиш в това, че имате чувства... Това , че отпаднахме честно казано беше донякъде очаквано, защото тази песен беше риск – сложна е, само Графа и ние сме я пели на живо, но се предизвикахме. Това, което ни мотивираше беше, че и родителите ни бяха там."

    Насето и Сонай отпаднаха от състезанието, но треньорите единодушно ги короноваха за „най-новия дует на БЪлгария“, а Любо им препоръча да започнат да си търсят име. 

    Макар и отпаднали, Насето и Сонай не потънаха в тъга, а малко след това проработи и късметът им и те бяха избрани да открият концерта на Любо Киров в зала "Армеец" - събитие, което ще остане паметно за тях и почитателите им.

    Теодора Кирякова
     

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини