Призовават децата да развихрят въображението си в конкурса "Коледа 2021"

В навечерието на най-чакания от децата празник – Коледа, Община Първомай и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на малолетните и непълнолетните,  организира Конкурс "КОЛЕДА" 2021  в три раздела:

Раздел  "Украси елхата" е за изработка на играчки за елха с материали по избор - хартия, вълна, прежда, плодове, дърво и други.

Ръчно изработените снежинки с материали и техники по избор ще са за раздел "Снежинки за Снежанка".

А желаещите да поздравят Дядо Коледа, могат да приготвят за него специална "Картичка до дядо Коледа", също изработена с материали и техники по избор. Освен интересен и оригинален дизайн, картичките трябва да бъдат от сгънат на две лист, формат  А4.

С играчките, снежинките и картичките в началото на месец декември ще бъде украсена коледната елха пред община Първомай.

Конкурсът има за цел да провокира творческото въображение на децата и младежите и да поощри смислените им занимания в условията на епидемиологичните ограничения.

До участие се допускат само авторски играчки и лично изработени от участниците картички и снежинки.

Конкурсът е индивидуален  за учениците от община Първомай.

Необходимо е всяка творба  да бъде придружена с трите имена, клас, училище, телефон за връзка и да предадена в плик или торбичка с надпис „За конкурса Коледа 2021”. За картичките данните на участника да бъдат написани на отделен лист към нея.

Крайният срок за представяне на творбите е  30 ноември 2021 година /включително/  в сградата на Община Първомай – eтаж 1 деловодство /фронт офис/.

Предвидени са предметни награди и грамоти за класираните на I, II  и  III място във всеки от разделите. Всеки участник ще получи грамота. Всички отличени ще получат съобщение по телефона, а имената им ще бъдат публикувани на сайта на община Първомай.

Деца, развихрете въображението си, забавлявайте се и участвайте!Очакваме ви! - призовават организаторите на конкурса.

За допълнителна информация може да бъде получена на тел.0882550559 - секретар на МКБППМН, община Първомай  Мария Кьосева.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини