Зашеметяваща на 40: Каква е диетата на Меган Маркъл

Меган Маркъл винаги е била привърженик на здравословното и балансирано хранене. В своя блог тя често публикува любими рецепти и ревюта на храни, разказват във видео на канала Royal News 

Меган никога не пропуска закуската. Тя започва деня си с чаша топла вода и резенче лимон. За закуска избира овесени ядки с ядково мляко, банани и сироп от агаве или омлет със сирене, билки и препечена филийка.

На обяд Меган предпочита да яде по-тежка храна, а за вечеря нещо по-леко. Когато излиза навън с приятели може да си позволи порция пържени картофи, но иначе любимият ѝ обяд е салата или сашими.

През седмицата Меган се старае да яде веган храни без глутен, защото забелязва подобрение в енергията си и вида на кожата си.

Меган пропуска следобедното кафе, като го заменя с фреш, включващ ябълка, кейл, спанак, джинджифил и лимон.

Херцогинята обожава суши и морски дарове. Обича да приготвя рецепти от детството си, като макарони със сирене и печено пиле.

Меган обича да приготвя неделна вечеря за своите близки приятели и семейство. Тя сервира богата трапеза, а един от запазените ѝ десерти е банановият хляб. С голямата компания Меган не пропуска да се поглези и с чаша вино.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини