И Apple TV+ навлива в корейското кино

След "Паразит" сякаш света научи за южнокорейското кино, което доведе до доста сериозно раздвижване на този фронт.

Netflix обявиха плановете си за огромни инвестиции в локални продукции и вече берат плодовете си със Squid Game. Apple TV+ също не остават по-назад, като съвсем скоро ще видим техния опит - Dr. Brain.

Трилърът вече има трейлър, както и премиерна дата - 4 ноември, като ще запазят метода си да пускат по епизод на седмица.

Dr. Brain е трилър, базиран на популярния в Южна Корея webtoon комикс от Hongjacga, който ще ни срещне с Шун (Sewon) - учен, за когото от малък става ясно, че е необикновен, защото мозъкът му работи по-доста различен от стандартния за хората начин.

Един ден семейството му бива убито, но така и не става ясно кой и с какви мотиви е извършил жестокото престъпление. Шун обаче решава да използва уникалната си дарба и с по-специален начин да се свърже с мозъците на мъртвите, за да достигне до спомените им.

Спомени, които могат да се окажат ключа към откриването на убиеца. Ли Сун Кюн, който гледахме в "Паразит" ще влезе в главната роля, тази на Шун. Сериалът ще има шест епизода и ще бъде първият на корейски език, продуциран от Apple TV+.

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини