Фирма „Искра“ с мащабна програма в чест на своята 60-годишнина

Изображение 1 от 4

    От месец май тази година в дружеството започна изпълнението             на специална програма за посрещане на своя бележит 60-годишен             юбилей /29.04.2022г./ Строително – монтажните работи са в разгара си.

     Обновена е фасадата на фирмата. Изграден е специален кът в потъналия в зеленина и цветя завод. Особен колорит създават  големите чадъри, изработените в старинен стил пейки, архитектурните     елементи, като ситуираната нова чешма и др. В края на м. септември   ще бъдат засадени покрай фабричната ограда 140 броя туи и друга специална целогодишна зелена растителност. Подменена е изцяло  дървената дограма. Фирмата е климатизирана на 100%.

    В новите почивни станции в с. Стойките и гр. Свети Влас възстановяват своята трудоспособност над 80% от работещите в предприятието.

    Преди няколко дни пристигнаха луксозните почетни знаци от  Монетния двор – София, с които ще бъдат удостоени заслужили дългогодишни работници и специалисти.

    Под ръководството на председателя на Организационния комитет инж. Марин Маринов – управител на фирмата, ежемесечно се прави задълбочен отчет и анализ за изпълнение на задачите, заложени    в програмата.

     Предстои издаването на юбилеен вестник и Албум с ликовете и работните места на всички работници и служители. По мнение на мажоритарния собственик Стойчо Шапатов, в чест на Коледа и  предстоящия юбилей всеки член на колектива ще получи  допълнителна премия в размер на 700 лв и ваучери за храна за 180 лв,      ако темповете по изпълнение на производствената програма  продължат в следващите 3-4 месеца!

    Платена публикация

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини