Изплаши ли се "Дюн" от Джеймс Бонд

"Дюн" определено е сред филмите, които чакаме с голямо нетърпение, но и той, както много други, на няколко пъти се оказа с нова премиерна дата.

Последно Warner Bros. заявиха, че ще видим филма на Дени Вилньов на 1 октомври. Като в същия ден ще бъде пуснат и в HBO Max за период от един месец. 

Да, ама не, защото са решили да изместят за пореден път премиерата. Този път не става дума за някакво фрапантно разместване и не е породено от коронавируса (да не повярва човек). Не, от студиото са решили да изместят премиерната дата на "Дюн" с три седмици.

И така трябва да видим филма на 22 октомври. Според източници на The Hollywood Reporter, решението на Warner е породено от факта, че Джеймс Бонд им диша във врата.

"Смъртта може да почака" трябва да тръгне по кината (ако въобще се случи, защото вече на нищо не вярваме) от 8 октомври. Явно от студиото са решили, че една седмица разлика е малко, затова и са решили да ги направят две. Разбира се, в тези действия има логика.

По този начин "Дюн" ще тръгне по кината заедно с Last Night in Soho, но този филм определено не е такава конкуренция, каквато е г-н Бонд.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Az
    az
    0 0
    13:32, 6 юли 2021
    Няма страшно, ще ги гледаме и двата филма.
Последни новини