"Аватар" ще атакува короната на "Отмъстителите: Краят"

През 2019 г. беше голяма тръпка дали "Отмъстителите: Краят" ще успеят най-после да свалят "Аватар" от върха при филми с най-много приходи.

Разбира се, успяха, като в момента филмът е начело с 2.797 милиарда долара, докато режисираната от Джеймс Камерън продукция е с 2.790 милиарда долара.

Но това може да се промени, защото от The Hollywood Reporter с изненада разбираме, че "Аватар" ще бъде пуснат отново по кината в... Китай.

Това означава, че ако интересът в страната е достатъчно голям, то филмът на Камерън може отново да си върне короната. А за целта са необходими само 7.4 милиона долара приходи.

Въпреки че пускането на филма изглежда изненадващо на пръв поглед и сякаш идва от нищото, това не е точно така. Защото още миналата година китайският разпространител Film Bureau поиска именно "Аватар" да бъде едно от заглавията, които да се завъртят отново по кината в опит да върнат хората.

При пускането си в Китай през 2009 г. "Аватар" спечели 202 милиона долара от страната. Но тогава тя беше трета по-големина, а в момента е на първо място, когато става дума за кино и приходи от бокс офиса. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини