Светозар Славчев е на четвърто място в листата на БСП - област Пловдив

Председателят на Общинския съвет на БСП - Първомай Светозар Славчев е на четвърто място в листата на БСП – област Пловдив за предстоящите избори за Народно събрание.

Ако сме обединени, проведем една добра кампания и получим очакваната обществена подкрепа, ще запазим или увеличим резултатите си от последните избори, а това означава, че четвъртото място е избираемо – анализира ситуацията Светозар Славчев.

По устав водачите на листите на БСП се избират от Националния съвет. За Област Пловдив първи ще бъде Манол Генов.

На проведеното областно заседание на БСП е взето решение на второ място да е действащият народен представител Веска Ненчева. Третата позиция е отредена за представител на гражданската квота. На четвъртата позиция е Светозар Славчев.

В настоящия момент БСП област Пловдив има четирима народни представители в Народното събрание.

 Предстои листата да бъде одобрена на Национален съвет.

Новината бе съобщена лично от Светозар Славчев, а той използва случая да поздрави работещите за сайта Parvomai.NET за десетия му рожден ден. Полезно е да съществува един информационен сайт, каза председателя на БСП - Първомай. Радиовъзелът и вестникът вече не могат да изпълняват своята задача. Има определена информация, която трябва да става достояние на по-широк кръг хора. Ние винаги сме работили добре и Ви пожелавам да бъдете безпристрастни и умело да усещате пулса на живота!

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини