От утре вместо по АМ "Тракия" ще се движим по стария път между Плодовитово и Чирпан

От 2 февруари стартира ремонтът в двете платна на 16,5 км участък от автомагистрала "Тракия“ между пътната връзка с АМ “Марица" и "Чирпан – Изток“ (От 168 до 184 км).
По време на ремонтните работи ще бъде ограничено изцяло движението на АМ "Тракия“ и трафикът ще преминава по стария път между Плодовитово и Чирпан. Движението ще е изнесено по околовръстния път на Чирпан и ще се включва в автомагистрала „Тракия“ на пътен възел „Чирпан-изток“ в посока Бургас и на пътен възел „Оризово“ в посока София.

Пътуващите по автомагистрала "Марица“ в посока Бургас автомобилите ще се качват на АМ "Тракия“ в посока София и на п.в."Оризово“ ще се отклоняват по пътя към Плодовитово – Чирпан, минават по околовръстния път на Чирпан и се  включват в АМ „Тракия“ при пътен възел „Чирпан – изток“.
В края на декември 2020 г. приключи обновяването на 12 км от АМ "Тракия“ в двете платна, между пътните възли "Белозем“ и "Оризово“. Строителните дейности са част от започналия през октомври м. г. поетапен ремонт на общо 52 км от АМ "Тракия“ /от 156-ти до 208-ми км/.
Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини