Netflix и Apple TV+ са хвърлили око и на "Топ Гън: Маверик"

Warner Bros. може и да си решиха проблема, като обявиха, че ще пуснат всичките си филми през тази година и в HBO Max, но някои студиа все още се чудят какво да правят.

На места кината не работят, на други да, но с намален капацитет, което определено се отразява на броя хора, които гледат филми и респективно на приходите.

"Топ Гън: Маверик" е сред филмите, които трябваше да видим през лятото на миналата година, но премиерата му беше отложена с една година с надеждата, че ситуацията в световен мащаб ще се нормализира.

Е, за момента не може да се каже, че е нормализирана, но от Paramount са твърдено решени да не продават филма на друга стрийминг платформа. Според Wall Street Journal, към студиото са отправени оферти от Netflix и Apple TV+ за правата на "Топ Гън: Маверик".

Говорител на Paramount пък потвърждава, че са получени запитвания, но без да уточнява дали те идват точни от тези две стрийминг платформи. В крайна сметка всички предложения са били отклонени, защото от студиото държат филмът да се завърти по кината, пише CinemaBlend.

Но подозираме, че може да се случи и нещо друго. Преди дни стрийминг платформата CBS All Access промени името си на Paramount Plus, като промените ще влязат в сила от месец март.

Та, чудим се дали не е възможно студиото да последва примера на Warner Bros. и да пусне филма и в кината, и в стрийминг платформата си. Ще видим...

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини