Христо Иванов реализира посещение в Турция

 Христо Иванов и придружаваща го делегация  извършат посещение в Турция за два дни.  „Нашата партия не прави никаква етническа дискриминация и ние с всички сили се борим за демократизацията на нашата страна. Надяваме се, че в нашата справедлива кауза от мигрантите, живеещи в Турция, ще намери голяма подкрепа ... ,каза Христо Иванов за вестник „Мисион”

Бившият министър на правосъдието и лидер на партия "Да, България" и съпредседател на коалицията Демократична България,  Христо Иванов и придружаващата го делегация  извършат посещение в Турция за два дни,посочва вестникът на нашите изселници.

Гостите, прекарали вчерашния ден в района на Тракия, а днес са  в хотел Bursa Holidayn İn.Пред  главният редактор на вестник „Мисион“ Мюмин Топчу  и председателят на дружество на изселниците от Джебел Гюрчай Джем  , лидерът на гостите направи следното кратко изявление за  читателите;

"Първо благодаря много за новината, която правите за премахването на Росенец, проведена миналото лято от нашата партия. Нашата настояща краткотрайна визита в Турция е свързана с наближаването на  изборите в България. Тук има много приятелска атмосфера в различните имигрантски организации, които реализират поредица от интервюта с бивши политически затворници и нашите двойни граждани.

Нашата партия не прави никаква етническа дискриминация и ние с всички сили се борим за демократизацията на нашата страна. Надяваме се, че  нашата справедлива кауза от мигранти, живеещи в Турция, ще намери голяма подкрепа.

Преди и след изборите нашето намерение не е да влизаме в коалиции с управляващите сили, БСП или ДПС. В срещата, организирана от президента Румен Радев, председателят на ДПС г-н Мустафа Карадайъ ни изненада много, когато нашите граждани, живеещи в чужбина, се противопоставиха на пощенските или електронните системи за гласуване. Не намираме подобни негативни нагласи за  правилни, защото се стремим да гарантираме, че всички наши граждани, живеещи в чужбина, участват в предстоящите избори.

Ще дам широко обяснение за нашето посещение тук по-късно, засега всичко върви много положително. "

В.”Мисион”

Гр.Бурса

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    ??
    ????
    3 -3
    14:39, 22 яну 2021
    Добре ли е тоя човек?Всичко им поднася на тепсия ....
    • @!
      @!@!@
      3 -2
      16:23, 22 яну 2021
      Какво им поднася? На кой го поднася? Иначе е добре да знаете, че този човек /г-н Иванов/ е не само с всичкия си, но и го има в достатъчен размер/за акъла иде реч/.
  • 2
    Ма
    Мартин
    1 0
    19:36, 26 яну 2021
    Явно Ицето Иванов търси подкрепа и в Турция! Ей този човек е готов на всичко, за да влезе в Народното събрание!
Последни новини