Мелемов и Славов са с отрицателни тестове за коронавирус.Остават ли под карантина?

PCR-тестовете на областния управител Недялко Славов и кмета на Смолян Николай Мелемов са отрицатени, съобщиха самите те в профилите си във фейсбук.
"Тестът направих по указание на РЗИ-Смолян, след като се оповести, че заместник-министър на МРРБ Николай Нанков е установен като позитивен на COVID-19. Припомням, че заедно с Министър-председателя Бойко Борисов и заместник-министър Нанков посетихме площадката на ГКПП "Рудозем-Ксанти" миналата неделя (18-ти октомври)! По препоръка на РЗИ, ще направя втори тест утре, понеделник, три дни след първия! Нямам симптоми и се чувствам добре", допълва още Славов.
 
Кметът на Община Смолян Николай Мелемов също съобщава, че тестът му е негативен и се чувства добре.
"Уведомявам всички, които са имали среща с мен през тази седмица, че имам отрицателен PCR тест. Към момента нямам никакви симптоми и се чувствам добре. Самоизолирал съм се още в петък, когато разбрах за положителната проба на зам.-министър Нанков. Според разпорежданията на РЗИ ще направя втори PCR тест и дотогава ще бъда под домашна карантина. Пазете се и спазвайте стриктно противоепидемичните мерки", пише още Мелемов.
 
СмолянБГвести
 
 
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини