Посетители на басейна споделиха благодарността си към негов служител

Величка Димитрова и нейни приятели се обърнаха към Parvomai.NET с молба да благодарим на Цветомир Методиев. Димитрова е дългогодишен учител по музика, жена с богат житейски опит, за която вниманието и уважението са сред важните човешки принципи.

„Искам да го поздравя (Цецо) и да му пожелая да е все така добър. Да има късмет. Съдбата му е дала и добри обноски, и красота. Бяхме на басейна на Първомай – едно прекрасно бижу. Той ни посрещна и ни показа много човечност. Не само ахнахме от това, което видяхме, но и отношението му към нас беше изключително. Човечността няма цвят, няма възраст, няма пол – тя зависи от човека и от възпитанието му, разказа Димитрова.

Оказа се, че Цецо се занимава с различни неща в обновения басейн, но задълженията му не включват да е гид и въпреки това е готов да посрещне всеки. Той е семеен, има дъщеричка.  Счита, че доброто отношение към посетителите е важно и би се отнесъл така към всеки. Категорично отказа да бъде сниман, но се радва, че е  направил добро впечатление.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини