Първият сезон на „Клетвата“ с Шон Бийн тръгва по AXN

От 27 юли, AXN започва да излъчва „Клетвата“ – необичайна полицейска драма със звездното участие на Шон Бийн (“Игра на тронове”), Райън Куонтън („Истинска кръв“), Майкъл Маларкий („Дневниците на вампира“), Кори Хардрикт („Американски снайперист“), Ив Моро („От местопрестъплението: Маями“).

Изпълнителен продуцент на сериала е Къртис Джаксън - "50 Cent".

Първият сезон от десет едночасови епизода, ни потапя в дълбините на правосъдната система в измислен американски метрополис. „Клетвата“ разказва историята на полицаи, които въпреки, че са се заклели да „служат и защитават“, се възползват от служебното си положение и са се отдали изключително на незаконна дейност.

Корумпираните ченгета трябва да се защитават един друг, като тяхната лоялност приближава статуса им до всяка сериозна престъпна банда, а членовете на бандата ще направят всичко необходимо, за да се опазят от врагове, както вътре така и извън техните редици.

„Клетвата“ е по идея на бившия заместник шериф на окръг Лос Анджелис Джо Халпин, който е работил под прикритие в продължение на цели 12 години. Личният опит на Халпин от това впечатляващо време дава идеята да се създаде поредица, която отблизо да разгледа сложната динамика в правосъдните организации в цялата страна, като се съсредоточи върху хората, които рискуват всичко в опита си да получат всичко.

ПРЕМИЕРАТА Е НА 27-МИ ЮЛИ. СЕРИАЛЪТ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 21:00.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини