24 °C

Социалистите в Първомай единодушно избраха Светозар Славчев за свой председател

Изображение 1 от 2

  На проведената в съботния ден отчетно-изборна конференция на  организация на БСП в Първомай, Светозар Славчев бе единодушно избран за неин председател.

  Гости на събитието бяха зам.- председателят на НС на БСП Кирил Добрев и зам.- председателят на Областния съвет на БСП Атанас Петков.

  Пред съпартийците си Николай Митков, председател на организацията до избора му за кмет  отчете: „Мандат 2016-2020 година бе успешен за организацията на БСП в община Първомай. На проведените четири избора социалистическата партия бе неизменно първа политическа сила в общината. А на Местни избори успя да спечели доверието на жителите и политическия резултат от това бе избран кмет на общината, най-голяма група общински съветници и кметове на населени места.“

  Конференцията единодушно избра своя нов председател Светозар Славчев. Временно изпълняващ длъжността от Местните избори до сега, той бе и единствено предложение от основните организации. Избрани бяха и новият състав на Общинския съвет, както и контролните органи за мандата 2020-2024 година. „През 2021 година ще ни предстоят два трудни избора- за Народно събрание и Президентски избори. Трябва да продължим да бъдем все така ангажирани с проблемите на обществото ни, да провеждаме ясна лява политика, трябва да сме дейни, за да продължим да бъдем фактор в местната политика и да върнем доверието в БСП в национален мащаб.“, заяви Светозар Славчев. Според него отговорността за промяна на статуквото е обща, и всеки трябва да допринесе за това да се утвърди БСП като носител на жизненонеобходимата лява алтернатива за развитие на България.

  Кирил Добрев поздрави организацията за постигнатите изборни победи и подкрепи предложенията за организационни реформи на първомайските социалисти. ПО-късно той даде специално интервю за Parvomai.NET, което скоро ще бъде публикувано.

  Parvomai.NET

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   По
   Познат
   9 -2
   13:23, 29 юни 2020
   Добър човек, добър юрист. На добър час.
  • 2
   Не
   Непознат
   5 -4
   15:27, 29 юни 2020
   Някой ще отговори ли на въпроса кой покани Кирил Добрев в Първомай,предвид ситуацията с COVID-19???
  • 3
   Дя
   дядо благоев
   4 -6
   21:31, 29 юни 2020
   Аз ще ти кажа местните комунисти виждат на къде духа червения вятър и канят него. Едно време се кълняха на курнелия сега ще се кълнат на друг като истински комунисти. Щото много добре знаят че скоро ще се гонят враговете с партиен билет.
  • 4
   Та
   Татко Карло
   4 0
   07:40, 30 юни 2020
   Дървените човечета много лъжат.

  Хороскоп за 21.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  21 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  21 сеп 2020
  Последни новини