10 °C

Изпълнение на Nanny е сред петте най-добри кавъра на българката песен за Евровизия (видео)

Атанаска Тенева –Nanny се класира между 5-те най-добри изпълнители на песента на Виктория Георгиева за Евровизия Tears Getting Sober. Тази година конкурсът беше отменен и българската участничка обяви конкурс за най-добър каваър на песента ѝ. В надпреварата са се включили над 50 певци не само от България. По думите ѝ, споделени пред медиите, тя е била затруднена в избора си на най-добрия, защото са се включили много талантливи певци. За победител е обявен австралиецът Стиван Амос, а Атанаска Тенева е сред петте, които са приковали вниманието ѝ с чувствено изпълнение.

Атанаска Тенева е позната на първомайската публика още от дете. Дъщеря на музиканти, тя е наследила не само любовта им към музиката, но и таланта им. Днес Насето е студентка по графичен дизайн в АМТИИ-Пловдив, но продължава да пее, да записва песни и да радва приятелите си с красиви изпълнения.

За този свой успех Nanny ще получи пълен комплект от мърчандайз продукти, свързани с Виктория и участието й в Евровизия. А ние ѝ пожелаваме скоро тя самата да има честта да представи България на този и други международни конкурси.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини