19 °C

Писани яйца ще красят сградата на Общината

Изображение 1 от 3

  Въпреки извънредното положение, в центъра на Първомай вече има великденски акцент. Зорка Каразапрянова с помощта Наталия Димчева и дъщеря ѝ Ани и Йорданка Янкова оцветиха декоративни яйца, които от вчера красят входа на сградата на Общинска администрация.

  Италианците правят концерти за настроени, ние пък нека покажем какво можем като украсим центъра на Първомай и да докажем, че е истински град, сподели госпожа Каразапрянова докато заедно със служителите от охраната подреждаше тези произведения на изкуството. Тя благодари и на Тончо Андреев и Петко Гайдаджиев, които са изработили безвъзмездно поставките на големите яйца.

  Идеята беше доста по-мащабна, сподели и зам.-кмета Радослава Ставрева. Мислехме деца да рисуват на открито, да бъдат украсени много яйца и те да бъдат поставени на различни места в центъра, но за съжаление извънредното положение осуети плановете ни.

  Сега благодарят за енергията и желанието на Зорка Каразапрянова, която привнесе настроение в навечерието на празниците и на всички, които са помогнали за осъществяването на тази идея.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   ??
   ???
   5 -5
   11:33, 14 апр 2020
   Яйцата на кмета и на заместника му ...
   • Чи
    Чиновничка
    4 -4
    14:57, 14 апр 2020
    По- голямото е на заместник кмета. Всички се стремим към него.
  • 2
   Да
   Да
   7 -4
   11:51, 14 апр 2020
   Яйцата ... прасят?
   • Чи
    Чиновничка до "Да"
    7 0
    15:00, 14 апр 2020
    Колежке не гледай с премрежени очи! Те не ПРАСЯТ а КРАСЯТ нашите желания!
  • 3
   Ха
   ха
   7 -5
   15:49, 14 апр 2020
   Само Туй ви е главите общинарски
  • 4
   19
   1952
   15 0
   18:28, 14 апр 2020
   БРАВО на момичетата!Красиви са!Направени са с мерак и добър вкус!
  • 5
   25
   2591
   12 0
   18:32, 14 апр 2020
   Най-после нещо хубаво да се появи в общината.
  • 6
   Гр
   Гражданин
   6 -6
   08:08, 15 апр 2020
   Ами като увеличихте данъците ще има шарени яйца, пари бол увеличихте ги безбожно
  • 7
   Чи
   Чиновничка до "ДА"
   1 -2
   11:00, 15 апр 2020
   Прасенето след 9 месеца!
  • 8
   Ел
   Ели от гр. ПЬРВОМАЙ
   14 -4
   17:03, 15 апр 2020
   Едни добри хора се постарали да ни дарят усмивките си, а другите обръщат на политика. Скверно. Нека през тези трудни за всички дни да даряваме щастие, а не злоба!!!
  • 9
   12
   123
   14 0
   06:52, 16 апр 2020
   Това, което са направили дамите е много красиво. Но тези, които са вътре в сградата създадоха тази гадна среда в града ни. Те нагнетиха и продължават да нагнетяват излишни напрежения. И не могат сега да искат от хората да не реагират. Когато се държиш цинично и безцеремонно със съгражданите си, после е още по-цинично да искаш от тях добро отношение. Дереш кожи от хората с 50 процента по-високи данъци, увеличаваш си заплатата веднага и тя става 10 минимални пенсии, държиш се безцеремонно и не правиш нищо,криеш се...И после някой друг ти е виновен и все търсиш вина някъде другаде, но не и у себе си. Това са част от нещата, поради които хората не могат да се зарадват на красивото.
   • 12
    124
    10 -3
    07:04, 16 апр 2020
    Вярен коментар. Точен анализ на причините за саркастичното отношение към карикатурата Митков и съдружниците му антикомунисти събрала ги алчността. Жалко за хората в общината, които скоро ще усетят още по реално благата на промяната която мислят, че докараха.
   • То
    Точно
    8 -1
    07:10, 16 апр 2020
    Най-добре е казано от 123. И не само общинските чиновници кметските. Важи за всички чиновници. Не е ли същото отношението на куклите от третия етаж, наречен социални грижи. Кои социални грижи за инвалиди са покачолени на трети етаж , без асансьор?! Може би във времето на телепортацията ще е удобно. А на тях какво им липсва да са малко по-учтиви?!?!?! Или поне търпеливи.?!?!?!Сами са си избрали това "призвание".
  • 10
   Ел
   Ели от гр. Пьрвомай
   3 -3
   15:09, 16 апр 2020
   Не мисля, че това е точното място за оплюване на управниците. Като сте възмутени кажете го на глас пред общинската администрация. Само, че ни ви стиска. Само знаете да роптаете на половин глас, с надежда" може би ще ме чуят". И то анонимно. Смешни сте.
   • 55
    55
    3 -2
    16:53, 16 апр 2020
    А най-смешни и жалки са такива като теб "Ели от гр.Първомай". Павлик Морозов на амбразурата, и то анонимно?! Що така? Менторствай с име и фамилия! Жалка си!

  Хороскоп за 29.05.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
  29 май 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
  29 май 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
  29 май 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
  29 май 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
  29 май 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
  29 май 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
  29 май 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
  29 май 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
  29 май 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
  29 май 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
  29 май 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
  29 май 2020
  Последни новини