17 °C

Писани яйца ще красят сградата на Общината

Изображение 1 от 3

  Въпреки извънредното положение, в центъра на Първомай вече има великденски акцент. Зорка Каразапрянова с помощта Наталия Димчева и дъщеря ѝ Ани и Йорданка Янкова оцветиха декоративни яйца, които от вчера красят входа на сградата на Общинска администрация.

  Италианците правят концерти за настроени, ние пък нека покажем какво можем като украсим центъра на Първомай и да докажем, че е истински град, сподели госпожа Каразапрянова докато заедно със служителите от охраната подреждаше тези произведения на изкуството. Тя благодари и на Тончо Андреев и Петко Гайдаджиев, които са изработили безвъзмездно поставките на големите яйца.

  Идеята беше доста по-мащабна, сподели и зам.-кмета Радослава Ставрева. Мислехме деца да рисуват на открито, да бъдат украсени много яйца и те да бъдат поставени на различни места в центъра, но за съжаление извънредното положение осуети плановете ни.

  Сега благодарят за енергията и желанието на Зорка Каразапрянова, която привнесе настроение в навечерието на празниците и на всички, които са помогнали за осъществяването на тази идея.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   ??
   ???
   5 -5
   11:33, 14 апр 2020
   Яйцата на кмета и на заместника му ...
   • Чи
    Чиновничка
    4 -4
    14:57, 14 апр 2020
    По- голямото е на заместник кмета. Всички се стремим към него.
  • 2
   Да
   Да
   7 -4
   11:51, 14 апр 2020
   Яйцата ... прасят?
   • Чи
    Чиновничка до "Да"
    7 0
    15:00, 14 апр 2020
    Колежке не гледай с премрежени очи! Те не ПРАСЯТ а КРАСЯТ нашите желания!
  • 3
   Ха
   ха
   7 -5
   15:49, 14 апр 2020
   Само Туй ви е главите общинарски
  • 4
   19
   1952
   15 0
   18:28, 14 апр 2020
   БРАВО на момичетата!Красиви са!Направени са с мерак и добър вкус!
  • 5
   25
   2591
   12 0
   18:32, 14 апр 2020
   Най-после нещо хубаво да се появи в общината.
  • 6
   Гр
   Гражданин
   6 -6
   08:08, 15 апр 2020
   Ами като увеличихте данъците ще има шарени яйца, пари бол увеличихте ги безбожно
  • 7
   Чи
   Чиновничка до "ДА"
   1 -2
   11:00, 15 апр 2020
   Прасенето след 9 месеца!
  • 8
   Ел
   Ели от гр. ПЬРВОМАЙ
   14 -4
   17:03, 15 апр 2020
   Едни добри хора се постарали да ни дарят усмивките си, а другите обръщат на политика. Скверно. Нека през тези трудни за всички дни да даряваме щастие, а не злоба!!!
  • 9
   12
   123
   14 0
   06:52, 16 апр 2020
   Това, което са направили дамите е много красиво. Но тези, които са вътре в сградата създадоха тази гадна среда в града ни. Те нагнетиха и продължават да нагнетяват излишни напрежения. И не могат сега да искат от хората да не реагират. Когато се държиш цинично и безцеремонно със съгражданите си, после е още по-цинично да искаш от тях добро отношение. Дереш кожи от хората с 50 процента по-високи данъци, увеличаваш си заплатата веднага и тя става 10 минимални пенсии, държиш се безцеремонно и не правиш нищо,криеш се...И после някой друг ти е виновен и все търсиш вина някъде другаде, но не и у себе си. Това са част от нещата, поради които хората не могат да се зарадват на красивото.
   • 12
    124
    10 -3
    07:04, 16 апр 2020
    Вярен коментар. Точен анализ на причините за саркастичното отношение към карикатурата Митков и съдружниците му антикомунисти събрала ги алчността. Жалко за хората в общината, които скоро ще усетят още по реално благата на промяната която мислят, че докараха.
   • То
    Точно
    8 -1
    07:10, 16 апр 2020
    Най-добре е казано от 123. И не само общинските чиновници кметските. Важи за всички чиновници. Не е ли същото отношението на куклите от третия етаж, наречен социални грижи. Кои социални грижи за инвалиди са покачолени на трети етаж , без асансьор?! Може би във времето на телепортацията ще е удобно. А на тях какво им липсва да са малко по-учтиви?!?!?! Или поне търпеливи.?!?!?!Сами са си избрали това "призвание".
  • 10
   Ел
   Ели от гр. Пьрвомай
   3 -3
   15:09, 16 апр 2020
   Не мисля, че това е точното място за оплюване на управниците. Като сте възмутени кажете го на глас пред общинската администрация. Само, че ни ви стиска. Само знаете да роптаете на половин глас, с надежда" може би ще ме чуят". И то анонимно. Смешни сте.
   • 55
    55
    3 -2
    16:53, 16 апр 2020
    А най-смешни и жалки са такива като теб "Ели от гр.Първомай". Павлик Морозов на амбразурата, и то анонимно?! Що така? Менторствай с име и фамилия! Жалка си!

  Хороскоп за 30.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
  30 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
  30 окт 2020
  Последни новини