9 °C

Писани яйца ще красят сградата на Общината

Изображение 1 от 3

  Въпреки извънредното положение, в центъра на Първомай вече има великденски акцент. Зорка Каразапрянова с помощта Наталия Димчева и дъщеря ѝ Ани и Йорданка Янкова оцветиха декоративни яйца, които от вчера красят входа на сградата на Общинска администрация.

  Италианците правят концерти за настроени, ние пък нека покажем какво можем като украсим центъра на Първомай и да докажем, че е истински град, сподели госпожа Каразапрянова докато заедно със служителите от охраната подреждаше тези произведения на изкуството. Тя благодари и на Тончо Андреев и Петко Гайдаджиев, които са изработили безвъзмездно поставките на големите яйца.

  Идеята беше доста по-мащабна, сподели и зам.-кмета Радослава Ставрева. Мислехме деца да рисуват на открито, да бъдат украсени много яйца и те да бъдат поставени на различни места в центъра, но за съжаление извънредното положение осуети плановете ни.

  Сега благодарят за енергията и желанието на Зорка Каразапрянова, която привнесе настроение в навечерието на празниците и на всички, които са помогнали за осъществяването на тази идея.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   ??
   ???
   5 -5
   11:33, 14 апр 2020
   Яйцата на кмета и на заместника му ...
   • Чи
    Чиновничка
    4 -4
    14:57, 14 апр 2020
    По- голямото е на заместник кмета. Всички се стремим към него.
  • 2
   Да
   Да
   7 -4
   11:51, 14 апр 2020
   Яйцата ... прасят?
   • Чи
    Чиновничка до "Да"
    7 0
    15:00, 14 апр 2020
    Колежке не гледай с премрежени очи! Те не ПРАСЯТ а КРАСЯТ нашите желания!
  • 3
   Ха
   ха
   7 -5
   15:49, 14 апр 2020
   Само Туй ви е главите общинарски
  • 4
   19
   1952
   15 0
   18:28, 14 апр 2020
   БРАВО на момичетата!Красиви са!Направени са с мерак и добър вкус!
  • 5
   25
   2591
   12 0
   18:32, 14 апр 2020
   Най-после нещо хубаво да се появи в общината.
  • 6
   Гр
   Гражданин
   6 -6
   08:08, 15 апр 2020
   Ами като увеличихте данъците ще има шарени яйца, пари бол увеличихте ги безбожно
  • 7
   Чи
   Чиновничка до "ДА"
   1 -2
   11:00, 15 апр 2020
   Прасенето след 9 месеца!
  • 8
   Ел
   Ели от гр. ПЬРВОМАЙ
   14 -4
   17:03, 15 апр 2020
   Едни добри хора се постарали да ни дарят усмивките си, а другите обръщат на политика. Скверно. Нека през тези трудни за всички дни да даряваме щастие, а не злоба!!!
  • 9
   12
   123
   14 0
   06:52, 16 апр 2020
   Това, което са направили дамите е много красиво. Но тези, които са вътре в сградата създадоха тази гадна среда в града ни. Те нагнетиха и продължават да нагнетяват излишни напрежения. И не могат сега да искат от хората да не реагират. Когато се държиш цинично и безцеремонно със съгражданите си, после е още по-цинично да искаш от тях добро отношение. Дереш кожи от хората с 50 процента по-високи данъци, увеличаваш си заплатата веднага и тя става 10 минимални пенсии, държиш се безцеремонно и не правиш нищо,криеш се...И после някой друг ти е виновен и все търсиш вина някъде другаде, но не и у себе си. Това са част от нещата, поради които хората не могат да се зарадват на красивото.
   • 12
    124
    10 -3
    07:04, 16 апр 2020
    Вярен коментар. Точен анализ на причините за саркастичното отношение към карикатурата Митков и съдружниците му антикомунисти събрала ги алчността. Жалко за хората в общината, които скоро ще усетят още по реално благата на промяната която мислят, че докараха.
   • То
    Точно
    8 -1
    07:10, 16 апр 2020
    Най-добре е казано от 123. И не само общинските чиновници кметските. Важи за всички чиновници. Не е ли същото отношението на куклите от третия етаж, наречен социални грижи. Кои социални грижи за инвалиди са покачолени на трети етаж , без асансьор?! Може би във времето на телепортацията ще е удобно. А на тях какво им липсва да са малко по-учтиви?!?!?! Или поне търпеливи.?!?!?!Сами са си избрали това "призвание".
  • 10
   Ел
   Ели от гр. Пьрвомай
   3 -3
   15:09, 16 апр 2020
   Не мисля, че това е точното място за оплюване на управниците. Като сте възмутени кажете го на глас пред общинската администрация. Само, че ни ви стиска. Само знаете да роптаете на половин глас, с надежда" може би ще ме чуят". И то анонимно. Смешни сте.
   • 55
    55
    3 -2
    16:53, 16 апр 2020
    А най-смешни и жалки са такива като теб "Ели от гр.Първомай". Павлик Морозов на амбразурата, и то анонимно?! Що така? Менторствай с име и фамилия! Жалка си!

  Хороскоп за 12.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
  12 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
  12 апр 2021
  Последни новини