Името на 4.7-инчовия iPhone SE изтече направо в Apple Store

Предстоящият 4,7-инчов iPhone на Apple вероятно ще бъде обявен незабавно и изглежда да бъде наречен iPhone SE. Оферта за протектор на екрана на Belkin се намира в Apple Store и е посочена за iPhone SE, както и за модели 8 и 7, като описанието съответства на съобщенията, че новият телефон ще има подобен дизайн като тези модели.

По-рано 9to5Mac съобщи името на iPhone SE, както и подробности, включително това, че той ще се предлага в бял, черен и червен цвят с опции за съхранение от 64GB, 128GB и 256GB. Очаква се устройството да се предлага с процесор A13, въпреки че информацията за цените все още не е известна.

Аксесоарът на Belkin се нарича "InvisiGlass Ultra Screen Protection за iPhone SE/8/7." В момента се продава за 39,95 долара, въпреки че Apple в крайна сметка премахна всички споменавания за iPhone SE от страницата. Продуктът се предлага и в 5,5-инчов размер, но тази оферта се отнася само за iPhone 7 Plus и 8 Plus. Предишен доклад на 9to5Mac предполага, че нов 5.5-инчов iPhone също е на път.

Вече от много месеци се носят слухове за нов 4,7-инчов iPhone, но въпреки че анализаторите на веригата за доставки често са в състояние да събират подробности за хардуера отрано, рядко някой може да направи точни прогнози за решения за маркетинга на продукти като името на конкретния iPhone. Apple споделя тази информация с много малко хора вътрешно.

Оригиналният iPhone SE излезе през март 2016 г. за 399 долара и по същество комбинира спецификации на iPhone 6S за 2015 г. в корпус на iPhone 5.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини