6 °C

Ще бъдат въведени нови, по-строги мерки

До часове се очаква нова заповед на кмета на община Първомай Николай Митков с уточняващи и по-строги мерки на база препоръките на Националния оперативен щаб и Министерския съвет. Решението ще бъде взето от Щаба за изпълнение на Общински план за 2019-2020г. за защита при бедствия и при нужда за взаимодействие с Националния щаб, щабовете на министрите и щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия на област Пловдив, съгласно Заповед РД-15-695/03.12.2019г.

По изискване на Областния кризисен щаб всяко решение на общинско ниво първо ще бъде съгласувано с тях, за да не се допусне противоречение с решенията на национално или областно ниво.

Състав на местния щаб:

Председател: Николай Георгиев Митков

Заместник-председател: Ружди Фахри Салим

Членове:

     1.Десислав Георгиев Георгиев - Началник РСПБЗН – Първомай

     2. Васил Костадинов Костадинов - Началник РУ -  Първомай

     3. Ангел Муратев – специалист ,,КООС”

     4. Николай Кръстев Ставрев - Ръководител ЕР ВиК - Първомай

     5. Д-р Румяна Бойлова – Управител  МБАЛ  - Първомай ЕООД

     6. Бонка Начева – Управител ,,Чистота” ОбА

     7. Христо Сталев – ръководител ,,Чистота” ОбА

     8. Калинка Тодорова - РПС Първомай

     9. Едип Юнуз - Управител ,,Едитурс 99”

    10. Желязко Димов - ,,Агродоминатор” - ЕООД

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  ??
  ???
  7 -1
  11:46, 16 мар 2020
  Значи наистина на предния щаб “куклите”са били за украса???Няма ги в така изброения ЩАБ!Както и да е!Но въпроса сега е защо искате от нас да се изолираме,като всичко в града работи,дори събирате щабове а уж искаме изолация от народа!Спрете да издавате заповеди които,дори вие не спазвате уважаеми управници!!!
 • 2
  Ая
  Ая
  8 0
  12:45, 16 мар 2020
  Само с писане / преписване на Заповеди сме доникъде.
 • 3
  Об
  Общинар
  6 -1
  12:55, 16 мар 2020
  Всички от общината са навън от 12-13 часа обедна почивка!Защо не им е забранена???
  • 78
   789
   5 -1
   13:51, 16 мар 2020
   Защото карантината не е за тях,те са големи,ние простолюдието трябва да си стоим по къщите пък те си ходят където си решат!Всички да излязат в неплатен отпуск и тогава ще затворя аз моя магазин ако ще и за месец,но да видим че се прави от всички без изключение!
 • 4
  ..
  ..................
  7 0
  14:39, 16 мар 2020
  Фитков и предсетател Каква пародия
  • 55
   555
   6 0
   17:30, 16 мар 2020
   Той където и да е си е пародия.
 • 5
  Уй
  Уй
  5 0
  14:44, 16 мар 2020
  Да се проучи има ли в общината наскоро завърнали се от чужбина, независимо от къде, и да им се направи по един тест, а докато това стане да са под карантина!
  • Да
   Дали
   2 0
   15:29, 16 мар 2020
   То никой не го интересува дали има или няма!Само се правят на много заинтересовани!Никой не следи за новопристигнали!Тя кризата предстои,и не пита кой какъв е!!!!

Още новини

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С удоволствие ще се включите в организирането на събитие, на което очаквате да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време. По много причини ще привличате интереса към себе си, но най-вече заради работата, която сте свършили. Намеренията ви са прозрачни и това се вижда от всички.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение. Няма да ви липсва енергия, разпределете силите си и ще успеете. Финансови придобивки от хонорари, рента или други възнаграждения.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват отлични възможности за себеизява и ползотворни контакти. Сега е момента за поставянето на амбициоз-ни цели и за работа по постигането им. В партньорство с колегите си ще стигнете до важни решения, които ще дадат очакваните ре-зултати. Някои от вас вероятно се колебаят относно предстоящо пътуване. Обмислете го от всички страни за да не останете неприятно изненадани.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Не се притеснявайте да обмисляте в дълбочина. Ако се уверите, че всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще стигнете до добри резултати. Ако не проверите всичко, има възможност да се провалите. Изявени шансове за тези, които се занимават с психология и окултизъм. Може да стигнете до духовни прозрения. По-сериозни проблеми могат да настъпят в дома и семейството.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Шанс за изява, било на работното място или в друга сфера, където ще покажете умения и адекватно справяне със ситуацията. Ще подобрите отношенията си с хора, които желаете за свои приятели, или ще финализирате търговска сделка. Активни и делови, ще се посветите на целите си и ще ги реализирате.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Потънали сте в отдаденост на професионалната си работа. Това нарушава спокойният ви ритъм, внася и напрежение, но със сигурност си заслужава. Плановете ви бавно, но сигурно вървят към реализация. Желанието ви за разнообразие и забавления ще ви срещнат с нови хора и ще променят отношението ви към спорни въпроси.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпреки възможните неблагоприятни обстоятелства почивните ви дни ще надхвърлят очакванията ви. Не пропускайте възможността да прекарате времето си сред близки приятели. Прави ви впечатление повишеното внимание, което получавате от човек от обкръжението ви. Ще бъдете приятно изненадани и за в бъдеще.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако имате избор за това какво да изберете за да направите деня си интересен, то най-напред се допитайте до себе си. Оставете настрана проблемите, които ви пречат да се отпуснете. Имате нужда да забравите, дори за ден, тревогите и да се възстановите пълноценно. Ще преоткриете отново добър приятел и това ще ви донесе повече настроение.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благоприятно развитие на делата ви ще ви даде повод да празнувате. Склонни сте към отпускане, а точно днес не бива да си ги позволявате. Близките ви гласуват пълно доверие, което допълнително ви стимулира. Проявеното съчувствие е израз на съпричастност и това се помни дълго.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят за вас, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях и паралелно с това не позволявайте на никого да се качва на главата ви. Радостни вълнения, свързани с лични постижения или на близък човек.
07 мар 2021
Последни новини