4 °C

Ще бъдат въведени нови, по-строги мерки

До часове се очаква нова заповед на кмета на община Първомай Николай Митков с уточняващи и по-строги мерки на база препоръките на Националния оперативен щаб и Министерския съвет. Решението ще бъде взето от Щаба за изпълнение на Общински план за 2019-2020г. за защита при бедствия и при нужда за взаимодействие с Националния щаб, щабовете на министрите и щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия на област Пловдив, съгласно Заповед РД-15-695/03.12.2019г.

По изискване на Областния кризисен щаб всяко решение на общинско ниво първо ще бъде съгласувано с тях, за да не се допусне противоречение с решенията на национално или областно ниво.

Състав на местния щаб:

Председател: Николай Георгиев Митков

Заместник-председател: Ружди Фахри Салим

Членове:

     1.Десислав Георгиев Георгиев - Началник РСПБЗН – Първомай

     2. Васил Костадинов Костадинов - Началник РУ -  Първомай

     3. Ангел Муратев – специалист ,,КООС”

     4. Николай Кръстев Ставрев - Ръководител ЕР ВиК - Първомай

     5. Д-р Румяна Бойлова – Управител  МБАЛ  - Първомай ЕООД

     6. Бонка Начева – Управител ,,Чистота” ОбА

     7. Христо Сталев – ръководител ,,Чистота” ОбА

     8. Калинка Тодорова - РПС Първомай

     9. Едип Юнуз - Управител ,,Едитурс 99”

    10. Желязко Димов - ,,Агродоминатор” - ЕООД

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  ??
  ???
  7 -1
  11:46, 16 мар 2020
  Значи наистина на предния щаб “куклите”са били за украса???Няма ги в така изброения ЩАБ!Както и да е!Но въпроса сега е защо искате от нас да се изолираме,като всичко в града работи,дори събирате щабове а уж искаме изолация от народа!Спрете да издавате заповеди които,дори вие не спазвате уважаеми управници!!!
 • 2
  Ая
  Ая
  8 0
  12:45, 16 мар 2020
  Само с писане / преписване на Заповеди сме доникъде.
 • 3
  Об
  Общинар
  6 -1
  12:55, 16 мар 2020
  Всички от общината са навън от 12-13 часа обедна почивка!Защо не им е забранена???
  • 78
   789
   5 -1
   13:51, 16 мар 2020
   Защото карантината не е за тях,те са големи,ние простолюдието трябва да си стоим по къщите пък те си ходят където си решат!Всички да излязат в неплатен отпуск и тогава ще затворя аз моя магазин ако ще и за месец,но да видим че се прави от всички без изключение!
 • 4
  ..
  ..................
  7 0
  14:39, 16 мар 2020
  Фитков и предсетател Каква пародия
  • 55
   555
   6 0
   17:30, 16 мар 2020
   Той където и да е си е пародия.
 • 5
  Уй
  Уй
  5 0
  14:44, 16 мар 2020
  Да се проучи има ли в общината наскоро завърнали се от чужбина, независимо от къде, и да им се направи по един тест, а докато това стане да са под карантина!
  • Да
   Дали
   2 0
   15:29, 16 мар 2020
   То никой не го интересува дали има или няма!Само се правят на много заинтересовани!Никой не следи за новопристигнали!Тя кризата предстои,и не пита кой какъв е!!!!

Хороскоп за 01.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Прекалено припрени и раздразнителни сте днес. Неприятното е, че това може да се отрази на работата ви, която също е с променлив успех. Тъкмо сега не позволявайте да ви влияят емоции, имате шансове за реализация на професионалното поприще. Взимате решение, което ще се окаже много важно за бъдещето ви.
01 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
01 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.
01 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
01 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Едно предизвикателство ще ви мобилизира и мотивира да дадете всичко от себе си. Приятелите ви ще се отзоват на нуждите ви, но вие сте длъжни да не забравяте този жест. Допълнителни доходи ще ви позволят да осъществите мечтано пътуване или да заделите таксата за обучението на децата. Пазете нервите си.
01 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приведете в активност себе си, и ако може хората около вас. Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които до сега са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете. Приятел има нужда от съдействието ви, не му отказвайте.
01 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред. Възможно е да срещнете човека, когото отдавна търсите. Става дума за любов, но не бъдете прибързани. Работното място ще ви предложи нови предизвикателства.
01 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Притежавате завидна издръжливост и се оказвате по-устойчиви от околните на всякакви затруднения. Проблем може да се окаже обаче нещо, което е трябвало отдавна да свършите и не сте успели. Намерете време за всичките си ангажименти, като не подценявате нито един от тях. Вечерта ще се окажете на място, където ще сте обградени с внимание.
01 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение ще премине денят ви, насищайки атмосферата около себе си с ведрина и хубави емоции. Добронамерени сте и сте готови да помагате на всеки, имащ нужда от подкрепата ви. Можете да го постигнете с конкретни дела, като се съобразите с желанията им. Това ще ви спечели уважение и привързаност.
01 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. Паралелно с това, със самочувствие и в добро състояние на духа, ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Бъдете гъвкави и не поставяйте условия там, където срещате съгласие.
01 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине според очакванията, разбира се с малки изключения. За да елиминирате неприятните изненади бъдете толерантни и по-смирени. Има какво да научите от онези, които не одобрявате. Можете да имате повече, стига да не стигате до крайности в мисленето и поведението си.
01 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни, за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към него и да импровизирате. Важното е да бъдете себе си. Доверете се на интуицията си. Едва ли ще ви подведе.
01 апр 2020
Последни новини