20 °C

Ще бъдат въведени нови, по-строги мерки

До часове се очаква нова заповед на кмета на община Първомай Николай Митков с уточняващи и по-строги мерки на база препоръките на Националния оперативен щаб и Министерския съвет. Решението ще бъде взето от Щаба за изпълнение на Общински план за 2019-2020г. за защита при бедствия и при нужда за взаимодействие с Националния щаб, щабовете на министрите и щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия на област Пловдив, съгласно Заповед РД-15-695/03.12.2019г.

По изискване на Областния кризисен щаб всяко решение на общинско ниво първо ще бъде съгласувано с тях, за да не се допусне противоречение с решенията на национално или областно ниво.

Състав на местния щаб:

Председател: Николай Георгиев Митков

Заместник-председател: Ружди Фахри Салим

Членове:

     1.Десислав Георгиев Георгиев - Началник РСПБЗН – Първомай

     2. Васил Костадинов Костадинов - Началник РУ -  Първомай

     3. Ангел Муратев – специалист ,,КООС”

     4. Николай Кръстев Ставрев - Ръководител ЕР ВиК - Първомай

     5. Д-р Румяна Бойлова – Управител  МБАЛ  - Първомай ЕООД

     6. Бонка Начева – Управител ,,Чистота” ОбА

     7. Христо Сталев – ръководител ,,Чистота” ОбА

     8. Калинка Тодорова - РПС Първомай

     9. Едип Юнуз - Управител ,,Едитурс 99”

    10. Желязко Димов - ,,Агродоминатор” - ЕООД

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  ??
  ???
  7 -1
  11:46, 16 мар 2020
  Значи наистина на предния щаб “куклите”са били за украса???Няма ги в така изброения ЩАБ!Както и да е!Но въпроса сега е защо искате от нас да се изолираме,като всичко в града работи,дори събирате щабове а уж искаме изолация от народа!Спрете да издавате заповеди които,дори вие не спазвате уважаеми управници!!!
 • 2
  Ая
  Ая
  8 0
  12:45, 16 мар 2020
  Само с писане / преписване на Заповеди сме доникъде.
 • 3
  Об
  Общинар
  6 -1
  12:55, 16 мар 2020
  Всички от общината са навън от 12-13 часа обедна почивка!Защо не им е забранена???
  • 78
   789
   5 -1
   13:51, 16 мар 2020
   Защото карантината не е за тях,те са големи,ние простолюдието трябва да си стоим по къщите пък те си ходят където си решат!Всички да излязат в неплатен отпуск и тогава ще затворя аз моя магазин ако ще и за месец,но да видим че се прави от всички без изключение!
 • 4
  ..
  ..................
  7 0
  14:39, 16 мар 2020
  Фитков и предсетател Каква пародия
  • 55
   555
   6 0
   17:30, 16 мар 2020
   Той където и да е си е пародия.
 • 5
  Уй
  Уй
  5 0
  14:44, 16 мар 2020
  Да се проучи има ли в общината наскоро завърнали се от чужбина, независимо от къде, и да им се направи по един тест, а докато това стане да са под карантина!
  • Да
   Дали
   2 0
   15:29, 16 мар 2020
   То никой не го интересува дали има или няма!Само се правят на много заинтересовани!Никой не следи за новопристигнали!Тя кризата предстои,и не пита кой какъв е!!!!

Хороскоп за 08.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
08 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
08 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
08 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
08 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
08 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
08 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
08 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
08 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
08 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
08 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
08 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
08 юли 2020
Последни новини