19 °C

Забраниха игрите на детските и спортните площадки

С новата заповед на кмета на общината Николай Митков се въвеждат няколко забрани:

Освен ограниченията за работата на някои институции, преустановяването на учебните занятия и затварянето на детските заведения, спирането на всички дейности, включващи деца и дейността на читалищни състави и клубове, от днес е забранено ползването на детски площадки, беседки, спортни и фитнес площадки на открито и ползването на междублоковите пространства за различни форми на групова дейност. Прекратява се дейността и на детската кухня.

При завръщането на лица, пребивавали в чужбина, кметовете, наместниците и гражданите се задължават да уведомяват органите на реда и органите на местното самоуправление.

За изпълнението на заповедта трябва да следят служителите на МВР, РЗИ и кметовете по населени места.

Т.Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Из
  Изплашена
  5 -4
  19:39, 16 мар 2020
  Затворете общинските чиновници и чиновнички в общината и ръководете дистанционно. Пазете от изтощение ако приложите тази мярка заместник кмета Салим!
  Да не търсим тезгере!
  • Бя
   бясна
   6 -5
   07:28, 17 мар 2020
   Заповед, заповед, заповед с това ли бори вируса Митков. А от каде да ни доставят маски, дезефектант . Руждито вместо да омайва фустите в общината да организира от турските си приятели доставки докато не е станало късно.
 • 2
  Юс
  Юсеин Болт
  2 0
  09:11, 17 мар 2020
  Стадионът брои ли се за спротна/фитнес площадка?
 • 3
  19
  1989
  2 -2
  11:15, 17 мар 2020
  Смешник
 • 4
  Бя
  Бясна
  1 0
  16:14, 17 мар 2020
  Че то има ли място за групови мероприятия по - голямо от общинската администрация.
  Там са новите звезди, които бързат да се наложат жадни за групови и индивидуални забавления.Дръж се Ружди!
  Пазете се от тях!
  Ние сами ще се пазим.

Хороскоп за 16.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
16 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
16 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
16 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
16 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
16 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
16 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
16 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
16 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
16 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
16 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
16 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
16 юли 2020
Последни новини