Харисън Форд също бил изненадан от появата си в "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" (видео)

Харисън Форд обяви, че е бил също толкова изненадан, колкото всички, когато разбрал, че неговият герой ще се появи във филма "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър". Появата на Хан Соло в този епизод на сагата е малко като Исус, смее се актьорът.

Гаданията и спекулациите как най-любимият герой от "Междузвездни войни" ще се появи след смъртта си в края на "Силата се пробужда" и какво ще прави не спират от месеци.

Когато Джей Джей Ейбрамс ме попита за това, аз казах: "Шегуваш ли се? Аз съм мъртъв", казва Харисън Форд. Ейбрамс отговорил: "Ти си почти мъртъв. Можеш да го направиш." 

"Той още не беше написал нищо, но каза: "Ще бъде просто блестящо". И аз се съгласих. Когато Джей Джей Ейбрамс поиска нещо, често се съгласявам. Той обикновено е много убедителен."

В деветия епизод на известната сага Хан Соло разговаря със сина си Кайло Рен/Бен Соло, отново с Адам Драйвър в ролята. Феновете веднага започнаха да обсъждат дали тази сцена предава въображем разговор. Това е и сцената, в която синът отхвърля тъмната страна и отново става Бен Соло. Появиха се и намеци, че Хан Соло се е върнал като "призрак на силата". 

Форд казва, че така смъртта на Хан Соло придобива смисъл, а завръщането е "за мен шанс да участвам в още една сцена с Адам Драйвър".

"Призрак на силата? Не знам, нямам идея", допълва актьорът. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини