Закриха Районната прокуратура в Първомай

От Пресцентъра на Апелативния съд, Пловдив съобщиха, че във връзка със съдебната реформа, считано от 01.01.2020 г., е закрита Районна прокуратура-Първомай. Решението е взето на Пленума на ВСС по протокол № 20 от 29.07.2019 г.,

Считано от същата дата е разкрито Териториално отделение в гр. Първомай към Районна прокуратура – Пловдив, което ще поеме компетентността по делата върху територията на Община – Първомай.

Териториално отделение – Първомай  остава в сградата и помещенията, в които досега се намираше бившата Районна прокуратура – Първомай. Осигурен е достъп на граждани и институции до всички структурни звена на Районна прокуратура – Пловдив, включително и в гр. Първомай.

От 01.01.2020 г. сигнали, жалби, молби и др. следва да бъдат адресирани до Териториално отделение – Първомай към Районна прокуратура – Пловдив, ако се депозират в гр. Първомай, или директно към РП – Пловдив, ако се подават в гр.Пловдив, както и в полицията.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

  • 1
    Яз
    ЯЗЪК
    9 -3
    18:46, 2 яну 2020
    Не остана нищо в Първомай, както е тръгнало
  • 2
    До
    Долу партизаните
    8 -5
    19:33, 2 яну 2020
    Всичко трябва да се закрие в тъпия Първомай, после да се изселят хората обратно в селата, където име мястото, после да се съборят всички сгради, да се заселят бели хора и да се построи наново и с ново име..примерно гр. 10-ти ноември.
  • 3
    Гр
    Гроб
    12 -8
    21:07, 2 яну 2020
    Герб затриват държавата! Първо Съда после Прокуратурата. Герб са равни на гроб!!!
  • 4
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    8 -12
    21:52, 2 яну 2020
    Тук обаче е Бсп ате са баш майстори гробари община... Виж коментара
  • 5
    Пи
    питагор
    8 -11
    06:13, 3 яну 2020
    Търпитя ва има още време но накрая жъ го закрият то град нали ви разпраях само Господ живот да ви даде на тя дето сига сте на 20 гудини закото ве жъ закрийте пърумай ве жъ сте последните дето жъ жувеят в пърумай яз няма да го видя ама ве жъ го видите и това е закото вашите майки и баби избраха комунизма на тяях жъ съ сърдите.
  • 6
    Го
    горски
    14 -2
    07:55, 3 яну 2020
    Какво ревете, бре. Това че жалбите могат да се адресират директно до РП-Пловдив е най-хубавото нещо, което ви се е случвало от десетилетия.
    • Пи
      питагор
      3 -6
      09:20, 3 яну 2020
      Ава горски до сига кой тъ е спирал да ги подаваш и в пловдив ако искаш ва. Ако смяташ чи тук ни си вършат работата винаги е имало възможност да са подават и в плоудиу обаче нали са сяташ чи така съдебната система се отдръпва ут пърумай закото местния прокурор колкото и да е заспал все пак е местен и може да реагира а сига в плоудиу чакай ут умрял писмо щото сига местните прокурори ще са още по демотивирани да рабтят.
  • 7
    Го
    горски
    11 -2
    09:36, 3 яну 2020
    А бе, Питагоре, защо говориш глупости. Да не би да си дребен метеорит, паднал от небето. Изобщо знаеш ли причините, поради които се прави съдебната реформа и тази в прокуратурата. Нали си гербаджия, а мижиш пред отработени практики в малките населени места. Ако беше едър метеорит, паднал от небето, нямаше да има РП - Пловдив, а само РП - Първомай.
    Ами направете и нещо за този народ, да се почувства по-добре, да бъде по-спокоен, по-сигурен. Стига сте уреждали само себе си!
    • Бр
      Браво горски
      6 -2
      10:30, 3 яну 2020
      Ах ко стана ся.?Горския освети Питагор...
  • 8
    Лу
    Лудото Коле
    11 -1
    10:42, 3 яну 2020
    Аз не виждам драма. В крайна сметка - офисите на Прокуратурата продължават да функционират, да приемат и обслужват граждани, макар и под друга форма.
    ----
    Проблема, за който Питагор ви говори, касае не само Първомай, ами цяла България. Малките градове постепенно замират и се превръщат в ГОЛЕМИ села. А селата тотално умират.
    • Сл
      Следва
      8 0
      16:25, 3 яну 2020
      ... да се закрие и РСъд Първомай , който ще стане териториално отделение на Рсъд Пловдив, а след това ще се закрие и РУ Полиция Първомай, което ще стане участък на РУ Полиция Асеновград. С закриването и преструкторирането на Енергото и ВИК вече свикнахме, както свикнахме че сме град с затихващи функции от селски тип.
      Следва ТЕРМИНАЛ 2
  • 9
    То
    Тоско
    8 0
    05:21, 4 яну 2020
    Смело другарю Митков!
    Закривай болницата! Ей къде е твоят град Пловдив. Закривай общинска администрация! Е не цялата за да има хляб за нас - и хората на Ганчев! Закривай училища с по десетина деца! Ние твоите приятели имаме фирма на големец, която ще ги вози до Пловдив , Ще има и за нас.Закривайте с Вълчев бизнеса на несъгласните с нас бизнесмени. Закривай но да внимаваме щото може и нас с теб да закрият и пратят при бай Ставри.Така се говори де! Боко. не спял!
  • 10
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    8 0
    10:34, 4 яну 2020
    Свиква се със закриване щом не е проблем за вас като слушам предлагам кмета на пловдив тук да си сложи намесник место кмет да избираме и със сигорнос ще е по добре даже га може всичко в пловдив и тва може и без съветници излишни заплати само от там кот приценят и така ко има толко.
  • 11
    Пъ
    Пърумай
    5 0
    19:06, 5 яну 2020
    Що ревете бе.Публична тайна е че прокуратурата вПърумай е зависма от местните феодали.КОРУМПИРАНА Е.
  • 12
    Пи
    ПИТАНЕ
    3 0
    23:42, 5 яну 2020
    Питам ?
    Некадърната пушачка - Прокуроршата дето се занимава само с алкохолици и кражби на колелета и оня знаменосец - плазмодий ! Къде ще ходят сега ? НА БЮРОТО ПО ТРУДА ??? Или в Пловдив на работа да ги видят колко са некадърни !? Искам възмездие !!!
Последни новини